βαδιζεις σε καλο δρομο αγορι μου....προχωρα...![]()
βαδιζεις σε καλο δρομο αγορι μου....προχωρα...![]()
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
Tsik.D. (05-08-13)
Tsik.D. (05-08-13)
+1 και εμένα!
Tsik.D. (05-08-13)
σημερα λοιπον πηγα στον λαμαρινα και εστρωσα τον μπροστα προφυλακτηρα μου γιατι εκανα ταρζανια οταν τον περασα και απο την μια μερια πεταγοταν σαν @@@@.. επισης τοποθετησα και την πλαστικη σιτα οπως και τον εναν αεραγωγο Μ3 που μου ειχε φυγει το καλοκαιρι και τον πατησα κιολας !!! πριν λιγο καιρο τοποθετησα καινουργια μπαταρια και μεσα στις επομενες ημερες ετοιμαζομαι και ευελπιστω να τελειωσω με το αυτοκινητο απο αλλαγη συστηματων(ημιμπαρα και ολα αυτα τα απο κατω) και εσωτερικα ολο το υπολοιπο σαλονι !! θα δωσω λεπτομερειες μολις ξεκινησει το θεματακι !!!
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
Panos 316T (08-02-14), panose30 (08-02-14)
Τι λες τωρα? Κουκλα το εκανες. Να το χαιρεσε καθε μερα περισσοτερο.
Tsik.D. (08-02-14)
πολυ ομορφο φιλε!!!!
Tsik.D. (08-02-14)
Στην Αγγλία τα συγκεκριμένα σαλόνια δεν πάνε πάνω απο 400 λίρες στη χειρότερη!
https://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E36-M...item2ecbd79a09
Αν αναλογιστούμε ότι με 1500-2000 παίρνεις ολόκληρο 36άρι αυτοκίνητο, αλίμονο αν ένα σαλόνι τόσων ετών κόστιζε τόσο...
Tsik.D. (08-02-14)
Ευχαριστώ πολύ νά΄σαι καλα !!!
Ευχαριστώ πολύ !!
Αυτός ο Αντώνης και υιοι πέρυσι που έψαχνα μανιωδώς για σαλόνι Μ3 μου είχε πει 1200 ευρώ το σαλόνι... Έχει ξεφύγει ο τύπος.. Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί για αυτόν τον απατεωνα και οπότε διαβάζω το όνομα του μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι !!! ΜΑΚΡΙΑ από αυτόν !!!!
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
Για να μην ξεχνιόμαστε έτσι ήταν το τσικνταμαξο όταν το πήρε!
Μπράβο ρε Δημήτρη είσαι ωραίος κούκλα το έκανες,μόνη μου ένσταση οι κόκκινες δαγκάνες.
![]()
Leonidas_E39 (08-02-14)