Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Θέμα: Compressor Eaton M62 - "Universal" supercharging

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Καπου εδω δεν ειναι που πρεπει να ζητησω αφου τα ανεβασες που τα ανεβασες γτ δε τα μεταφραζες κιολα???

Ξεθαψες πολλα και μπραβο.

Πολυ θα ηθελα σε αυτο το θρεντ να συμβαλει για τυχον αποριες και ο Λευτερης (paganis) που μετα απο πολυκοπο και προβληματα εχει ταιριαξει ενα πολυ ομορφο Μ43 διπλα απο τον eaton...

2. The Following 4 Users Say Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

BILL007 (30-01-14), chrisgiapz3 (30-01-14), paganis (20-04-14), stefm5 (30-01-14)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καπου εδω δεν ειναι που πρεπει να ζητησω αφου τα ανεβασες που τα ανεβασες γτ δε τα μεταφραζες κιολα???
    Εσυ δεν έχεις πτυχίο αγγλικής??? Όπως και να το κάνουμε Χρηστάρα, τα τεχνολογικά θέματα στα Αγγλικά γράφονται και μερικές φορές η μετάφραση τους είναι πολύ ατυχής (ειδικά στον τομέα των υπολογιστών). Οπότε δεν τίθεται θέμα φίλε...

Γι'αυτούς που δεν ξέρουν τόσο καλά υπάρχει και το google translate, που μπορεί να τους βοηθήσει

ontopic τώρα, ενα μεγάλο θέμα πέρα απο το "απλό" μηχανολογικό, είναι και ο προγραμματισμός ή όχι του αυτοκινήτου, αλλά θα το αναλύσω σε επόμενο post κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο Εχω πάλι μερικά ωραία links
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 30-01-14 στις 18:32

4. The Following 5 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

A8hnaios (30-01-14), Bazil Van Sinner (30-01-14), gant (30-01-14), stefm5 (30-01-14), Χρίστος (30-01-14)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP