Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: Πως βγαζω λεφτα στο διαδίκτυο?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Δάφνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill_m3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νίκο να μας πεις αν βγάλεις τίποτα!!

Δεν χρειάζεται να πω ότι δεν πιστεύω τίποτα από αυτά, πυραμίδες κτλ .......
    Κοιτάτε να δείτε.....
    Κι εγώ μια απ' τα ίδια πιστεύω! Ότι είναι μα...κίες!!! ΑΛΛΑ!!!!

Έχω μια σταθερή δουλειά, με σταθερό και σίγουρο μισθό (απ' το δημόσιο)! Υπάρχουν λοιπόν κάτι συνάδελφοι που ασχολούνται με πυραμίδες. Αφού με πλησίασαν, μου έκαναν ένα μάθημα για το πως και το τι (ομολογώ ότι σε κάποια φάση άρχισα να το ψήνω κι εγώ) αρνήθηκα και τέλος!
    3 συνάδελφοι όμως απο αυτούς, παραιτήθηκαν ήδη....υποστηρίζοντας ότι πλέον βγάζουν το μήνα πολύ παραπάνω χρήμα απο αυτά που παίρνουμε!!!!

ΜΕ συγχωρείτε παιδιά, άσχετο που δεν νομίζω να ασχοληθώ ποτέ με τέτοια πράγματα, εγώ πείστηκα ότι μάλλον λένε αλήθεια!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zografias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοιτάτε να δείτε.....
    Κι εγώ μια απ' τα ίδια πιστεύω! Ότι είναι μα...κίες!!! ΑΛΛΑ!!!!

Έχω μια σταθερή δουλειά, με σταθερό και σίγουρο μισθό (απ' το δημόσιο)! Υπάρχουν λοιπόν κάτι συνάδελφοι που ασχολούνται με πυραμίδες. Αφού με πλησίασαν, μου έκαναν ένα μάθημα για το πως και το τι (ομολογώ ότι σε κάποια φάση άρχισα να το ψήνω κι εγώ) αρνήθηκα και τέλος!
    3 συνάδελφοι όμως απο αυτούς, παραιτήθηκαν ήδη....υποστηρίζοντας ότι πλέον βγάζουν το μήνα πολύ παραπάνω χρήμα απο αυτά που παίρνουμε!!!!

ΜΕ συγχωρείτε παιδιά, άσχετο που δεν νομίζω να ασχοληθώ ποτέ με τέτοια πράγματα, εγώ πείστηκα ότι μάλλον λένε αλήθεια!
    Μαλακιες σου λενε, δεν παραιτηθηκαν για αυτο. Και ακομη και να βγαζουν 5 δεκαρες τωρα, του χρονου θα σου ζητανε δανεικα για να ζησουν.

Αν δεν βρεξεις κωλο ψαρι δεν τρως
    Ο μονος που βγαζει εξτρα λεφτα (περαν της κανονικης δουλειας) ειναι αυτος που ξεκινησε τη πυραμιδα και πουλαει αερα, οι αλλοι αγοραζουν προιοντα απο αυτον.

3. The Following 5 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (28-01-14), chrisgiapz3 (28-01-14), freddys (28-01-14), nikos1400 (28-01-14), zografias (28-01-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP