Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 123

Θέμα: E39 E46 E53 EU2 emissions

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Καλο ειναι να τα συζηταμε ολα εδω μεσα πριν κανουμε κατι..
    Για παραδειγμα.. για καποιους που ειναι πιο διαβασμενοι με οτι εχει να κανει γυρω απο τους υπολογιστες και τα προγραμματα κτλ.. ειναι αυτονοητο να εκαναν ενα back up του "μαμα" προγραμματος..
    Καποιοι λιγοτερο γνωστες.. δεν τα σκεφτονται ολα.. (οπως πχ εκανε ο Στεφανος).. και πιθανον κι εγω αν εκανα κατι αντιστοιχο..
    Βεβαια τελος καλο ολα καλα.. και φυσικα αν γινοταν μλκι@, υπηρχε λυση οκ.. οπως λεει ο Στεφανος και φυσικα πηρε το ρισκο εις γνωση του..

Ολα ΟΚ λοιπον..

Θα ηθελα να πειραματιστω κι εγω.. αλλα τα ψιλο φοβαμαι αυτα..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για παραδειγμα.. για καποιους που ειναι πιο διαβασμενοι με οτι εχει να κανει γυρω απο τους υπολογιστες και τα προγραμματα κτλ.. ειναι αυτονοητο να εκαναν ενα back up του "μαμα" προγραμματος..
    Καποιοι λιγοτερο γνωστες.. δεν τα σκεφτονται ολα.. (οπως πχ εκανε ο Στεφανος).. και πιθανον κι εγω αν εκανα κατι αντιστοιχο..
    Βεβαια τελος καλο ολα καλα.. και φυσικα αν γινοταν μλκι@, υπηρχε λυση οκ.. οπως λεει ο Στεφανος και φυσικα πηρε το ρισκο εις γνωση του..

Ολα ΟΚ λοιπον..

κανένας δεν κάνει back up σε αυτή τη διαδικασία αφού αν αποτύχεις, ξαναφλασάρεις με όποιο πρόγραμμα θέλεις. δηλαδή πουθενά δεν το έχω διαβάσει, ούτε γίνεται στα συνεργεία.
    το πρόβλημα ήταν ότι οποιοδήποτε πρόγραμμα δε μπορούσε να φλασαριστεί σωστά, ακόμα και το back up, αφού το πρόβλημα είναι στο hardware.

τώρα μη φοβάσαι...αφού έπεσε φως στο ζήτημα

3. The Following 6 Users Say Thank You to stefm5 For This Useful Post:

A8hnaios (23-01-14), Bazil Van Sinner (23-01-14), bill_m3 (24-01-14), Vassilis ///M (23-01-14), zaharias (23-01-14), ΔημήτρηςΜ3 (23-01-14)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χαιρομαι που εβγαλες ακρη !! Παρακολουθουσα το θεμα γενικα μιας θα πηρω και εγω ρισκο ( με αδεια του φιλου μου και ιδιοκτητη του οχηματος) και θα φλασαραω ενα smart 450 με νεο προγραμμα ! Ευχομαι να πετυχει ....εμεις παντως θα κρατησουμε backup μιας και το software μας δινει την δυνατοτητα!

Ακυρο αλλα μπορω να βρω προγραμμα και για το ε46 316ι με τον Ν42 ?
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

5. The Following User Says Thank You to Dermatis For This Useful Post:

stefm5 (23-01-14)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων

Ολα ΟΚ λοιπον..

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κανένας δεν κάνει back up σε αυτή τη διαδικασία αφού αν αποτύχεις, ξαναφλασάρεις με όποιο πρόγραμμα θέλεις. δηλαδή πουθενά δεν το έχω διαβάσει, ούτε γίνεται στα συνεργεία.
    το πρόβλημα ήταν ότι οποιοδήποτε πρόγραμμα δε μπορούσε να φλασαριστεί σωστά, ακόμα και το back up, αφού το πρόβλημα είναι στο hardware.

τώρα μη φοβάσαι...αφού έπεσε φως στο ζήτημα
    Παιδιά μην μπερδεύουμε τα πράγματα,
    backup μέσω του winkfp απλά δεν υφίσταται σαν επιλογή.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να έχεις πάρει backup
    μέσω του ncsexpert όλα τα module, αλλά και αυτό δεν βοηθάει
    στην συγκεκριμένη περίπτωση...
    Όπως είπε και ο Στέφανος απλά ξαναφλασάρεις.

Στέφανε σαφώς αλλάζει το πράγμα όταν έχεις OPS,
    αλλά δεν νομίζω ότι είναι πανάκεια, εδώ ο άλλος το κάνει στον πάγκο!!!

7. The Following 3 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

stefm5 (23-01-14), Vassilis ///M (23-01-14), zaharias (23-01-14)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Back up δεν κανει κανεις γιατι απλα δεν χρειαζεται οταν διαθετεις τα σωστα εργαλεια και προγραμματα και βασικοτερο οταν γνωριζεις καλα την διαδικασια ..
    Αυτο που ΔΕΝ πρεπει να γινεται ειναι η υπερεκτιμηση καποιων δυνατοτητων και η προσπαθεια στην τυχη με ευχολογια...
    Καλο το μικροβιο των DIY αλλα επειδη ασχολουνται και διαβαζουν πολλοι που ισως το παρουν αψηφιστα καλο ειναι να γνωριζουν μεχρι που φτανουν καποιες δυνατοτητες..

Στην τελικη βεβαια ολα φτιαχνονται ,πληρωνεις και επισκευαζεις !

Υ.Γ αν διαβαζε ο Τζορνταν Χ3 θα με ευχαριστουσε που δεν τον ακουσα να "μπουμε" στον εγκεφαλο του δικου του

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Back up δεν κανει κανεις γιατι απλα δεν χρειαζεται οταν διαθετεις τα σωστα εργαλεια και προγραμματα και βασικοτερο οταν γνωριζεις καλα την διαδικασια ..
    Αυτο που ΔΕΝ πρεπει να γινεται ειναι η υπερεκτιμηση καποιων δυνατοτητων και η προσπαθεια στην τυχη με ευχολογια...
    Καλο το μικροβιο των DIY αλλα επειδη ασχολουνται και διαβαζουν πολλοι που ισως το παρουν αψηφιστα καλο ειναι να γνωριζουν μεχρι που φτανουν καποιες δυνατοτητες..

Στην τελικη βεβαια ολα φτιαχνονται ,πληρωνεις και επισκευαζεις !

Υ.Γ αν διαβαζε ο Τζορνταν Χ3 θα με ευχαριστουσε που δεν τον ακουσα να "μπουμε" στον εγκεφαλο του δικου του
    ΔΕΝ υφίσταται απαγόρευση. αν θέλει κάποιος να δοκιμάσει, να παίξει, να μάθει, να το κάψει, είναι ελεύθερος να το κάνει αφού επωμίζεται την ευθύνη.
    επίσης δεν είναι rocket science. δεν είναι καν σοβαρό το θέμα.

θα μπορούσα να πω ΔΕΝ πρέπει να αγνοείτε τις συμβουλές των γιατρών να μην καπνίζετε. μιλάμε για το σώμα σας κι όχι για ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα. αλλά αφού γνωρίζετε τα ρίσκα σας, μπορείτε να το κάνετε

ελευθερία παιδιά

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τον δικο μου εγκεφαλο μπορει να τον φλασαρει κανεις;;αν και ειμαι σε σειβ μοντ.....συνεχιζει και κανει μαλακιες

Υ.Γ ειχαμε διαροη σημερα....Τoubas knows

11. The Following 4 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (23-01-14), katsaraios (23-01-14), stefm5 (23-01-14), wheelman (23-01-14)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τον δικο μου εγκεφαλο μπορει να τον φλασαρει κανεις;;αν και ειμαι σε σειβ μοντ.....συνεχιζει και κανει μαλακιες

Υ.Γ ειχαμε διαροη σημερα....Τoubas knows
    Εσύ φιλαράκι δε σώζεσαι, πρέπει να αλλάξεις μυαλά!!!

Μήπως πρέπει να ακολουθήσεις τον Kats σε κάνα ταξιδάκι...

13. The Following 5 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

A8hnaios (23-01-14), Bitz (23-01-14), katsaraios (23-01-14), toubas (23-01-14), zaharias (23-01-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP