Vassilis ///M (22-01-14), zaharias (22-01-14)
ghost-rider (22-01-14), Vassilis ///M (22-01-14)
Ζάχο και Ηλία ακριβώς στην ίδια Θέση ήμουν κι εγώ πριν 2 χρόνια όταν έβαλα την γέφυρα απο το 330...
Έψαχνα κάθε μέρα κωδικούς και μετρούσα τα μήκη των κεντρικών για να δω τι θα παντρέψω...
Βρέθηκε εν τέλη μία λύση (προσωρινή) με πρόσθετο κομμάτι extra απο μηχανουργείο κατασκευασμένο απο ατσάλι το οπόιο βέβαια αντικαταστήθηκε μετά απο καιρό...
Τέλος πάντων για να μην μακρυγορώ το συμπέρασμα που έβγαλα απο όλα αυτά ήταν το παραπάνω που έγραψες κι εσύ Ζάχο, ότι όλα είναι θέμα μήκους πλέον του πλακακίου του διαφορικού και μιλάμε πάντα για απειροελάχιστα χιλιοστά που κάνουν αυτήν την ζημιά...
Απορία: Γιατί δεν άλλαξες το πλακάκι απο το διαφορικό του Μ3 με το δικό σου απο το 330 για να μην μπείς στην διαδικασία να αλλάξεις όλον τον κεντρικό???
Υπάρχει περίπτωση λόγο μπλοκέ να μην εφάπτονται τα γρανάζια???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vassilis ///M : 22-01-14 στις 15:41
ghost-rider (22-01-14), zaharias (22-01-14)
Βρε συ αφου χρειαζεται και κοψιμο ο κεντρικος.. δεν γινεται να μπει αλλιως..
Τωρα, στο θεμα του μπιλιοφορου..
Αν κανεις ζουμ στη φωτο εδω
https://www.ebay.com/itm/BMW-E46-330...7cf177&vxp=mtr βλεπεις ενα ασημι "καπακι" που εχει στο τελειωμα ο κεντρικος? Ο μηχανικος μου το εβγαλε και ο μπιλιοφορος ειναι ιδιος με του Μ3, τωρα για 100% σιγουρια θα κανουμε δομιμη και τα 2 να δουμε αν οντως ισχυει.. παντως οπτικα φαινονται ιδια..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Βρε λεβέντη μου αφού δεν μετατοπίζεται ούτε το σασμάν απο την στιγμή που δεν αλλάζεις, ούτε η θέση της γέφυρας γιατί να θέλει κόψιμο ο κεντρικός????
Σίγουρα μετρήσατε καλά???? (χωρίς παρεξήγηση έτσι)
Πραγματικά έχω σκαλώσει άσχημα τώρα...Κάτι δεν μου κάθεται καλά...
Διευκρίνησέ μου λίγο, για πόσα χιλιοστά θα τον κοντύνεις τον κεντρικό???
Θυμάσαι???
BILL007 (22-01-14)
ΧΙΟΣ-CHIOS
BILL007 (22-01-14), Vassilis ///M (22-01-14)