30 δεν γινεται παιδια με τιποτα......πρεπει να κανεις λαθος στον υπολογισμο....και προβλημα να εχεις παλι δεν γινεται
30 δεν γινεται παιδια με τιποτα......πρεπει να κανεις λαθος στον υπολογισμο....και προβλημα να εχεις παλι δεν γινεται
Παντως εμενα πριν φτιαξω το μοτερ,(επαιρνε αερα και ειχαν προβλημα τα 2 απο τα 4 μπεκ),ειχα μετρησει 19 στα 100.Οι περισσοτερες διαδρομες ηταν κοντινες και δεν προλαβαινε να ζεσταθει καλα το μοτερ.Ολα τα κακα μαζι δηλαδη![]()
((Με 18 αρες 225 μπροστα και 255 πισω))
Λοιπόν επειδή το αμάξι τώρα ξεκίνησε να κάνει χιλιόμετρα εντός πόλης οι μετρήσεις μου ήταν ότι με 40¤ έβγαλα 100 χλμ πριν μιάμιση εβδομάδα...
Ως τώρα από πέρυσι τα Χριστούγεννα που το είχα πάρει δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά συνεχόμενα για πάνω από 100 χλμ συνεχόμενα εντός πόλης, τα περισσότερα ήταν εκτός... Και γενικά εκτός πόλης πιστεύω ότι τα 8 lt/100km είναι καλή κατανάλωση για την χρονολογία του και για τη διάσταση των ελαστικών γι' αυτό και δεν μου φαινονταν κάτι περίεργο...
Jim παίζει όμως να ευθύνονταν και αυτό που λες γιατί κι εγώ είχα ένα θεματάκι και τραβούσε φουλ αέρα από σκισμένο κολάρο το οποίο διόρθωσα πρόσφατα...
Από την άλλη καθαρά οικονομική μέτρηση εντός πόλης δεν έχω κάνει ποτέ! Ειδικά σε κάτι προκλητικές στροφές ή κυκλικούς κόμβους δεν αφήνω να χαθεί η ευκαιρία...
Απλά μου φάνηκε τραγικό το πόσο συντομα επισκέφθηκα και πάλι το βενζινάδικο!!!Θα παρατηρήσω αν δω βελτίωση με το κολάρο αλλιώς θα το κοιτάξω επειγόντως...!
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
JimE36 (15-01-14)
ρε δε τα πουλάτε να πάρετε Μ3?? εγώ με λαμπάκι έβαλα 30 ευρώ και μέχρι να ανάψει ξανά έκανα 130 χλμ..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Bitz (15-01-14), dark knight (15-01-14), Vassilis ///M (15-01-14)
ειναι ενα θεμα και αυτο..![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Αν ρουφάς αέρα θα είχες αρρυθμίες ή μπορεί να σου έσβηνε κλπ. Και με επιθετική οδήγηση κατά περιπτώσεις δεν μπορεί με 40¤ να κάνεις 100χλμ, σημαίνει 25lt/100km. Αυτές απλές δεν είναι φυσιολογικές καταναλώσεις ρε παιδιά ακόμα κ να το γυρνάς σβουρίδια όλη την ώρα. Απλά πράγματα. Εκτός κι αν έχετε τρύπιο ρεζερβουάρ που λέει ο λόγος. Μα καλά δεν σας κάνει εντύπωση και κάθεστε και πετάτε τσάμπα τα λεφτά σας;;;
Να πάτε να δείτε τα καυσαέριά σας. Η εξάτμιση εσωτερικά είναι καρβουνιασμένη ή ασημί-νίκελ;
Ε36 M44Β19
Τα νουμερα που διαβαζω ειναι εξωφρενικα.
Παιδια ψαξτε τα αυτοκινητα σας...δεν ειναι δυνατον να καταναλωνουν 20 και 30 λιτρα, ουτε το cayenne s δεν καιει τοσο εντος πολης.
Δοκιμαστε την μεθοδο γεμισμα με γεμισμα και μετα ψαξτε....
Ενδεικτικα σας λεω οτι το δικο μου 330 Μ54 εντος εχω 10-10.5 και εκτος 9 (με ανθρωπινη οδηγηση)
το χειροτερο που εχω δει εντος ειναι 12-12.50 (με αρκετες μ@λ@κιες)συνηθως με ενα γεμισμα κανω εντος 550-600
Σημ. εχω το μακρυτερο βημα.
Καυσαερια εγω εχω φυσιολογικα.
Απο οταν το πηρα το αμαξι κανει σαν να φοραει πιο ελευθερο φιλτρο,ενω εχει το εργοστασιακο.
Οσες φορες και αν το εχω πει στον μηχανικο που παω ή οταν πηγαινα στην αντιπροσωπεια μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο και οτι η διαγνωση δεν δειχνει καποιο θεμα.
Πλεον εχω αποφασισει οτι τοσο καει το αμαξι(γιατι η οδηγηση μου δεν φταιει)
Με τίποτα φίλε μου, δεν το δέχομαι. Δεν μπορεί να καις 18lt/100km (με 20¤ λες 65χλμ). Έχεις θέμα._
ΟΚ δεν δείχνει τίποτα η διάγνωση αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Δες τιμές των volt που δίνουν οι λ και εγώ δεν ξέρω τι άλλο...εκτός πόλης με οικονομική οδήγηση πως είσαι;;;
Ε36 M44Β19