Αθηνα-Γιαννενα-Ζαχοροχωρια-Μετσοβο-Κατερινη-Αθηνα....1372 χλμ - μεση καταναλωση 11λτ νορμαλ οδηγηση...Χ3 3.0si M
Αθηνα-Γιαννενα-Ζαχοροχωρια-Μετσοβο-Κατερινη-Αθηνα....1372 χλμ - μεση καταναλωση 11λτ νορμαλ οδηγηση...Χ3 3.0si M
Με το 316 κάτω από 7 lt/100km δεν έχω καταφέρει να πιάσω εκτός πόλης... Και μιλάμε σταθερά 100-120 χλμ... Επίσης εντός πόλης καίει της Παναγιάς τα μάτια!!!!! Με 20¤ βγάζω max 40 χλμ εντός πόλης...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
20¤ e46 με 19αρες βγαζει βια 65 χλμ.Με πολυ χαλαρους ρυθμους.Βεβαια η διαδρομη εχει πολλα σταματα-ξεκινα
Sent from my iPad mini using Tapatalk
Κι εμένα μου φαίνεται τραγικό το νούμερο αλλά δεν έχουμε εντοπίσει πουθενά πρόβλημα για να πω ότι φταίει κάτι... Είμαι βέβαια συνεχώς στα στενά μέσα στη βδομάδα δηλαδή δουλεύω μόνο 1η και 2α... Από σήμερα σταμάτησα να το παίρνω για τη δουλειά και χρησιμοποιώ ποδήλατο παρά το κρύο και την υγρασία στις 6 το πρωί...
Σε γενικές γραμμές και το Vectra B 1.600cc τα ίδια καίει πάνω - κάτω...![]()
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
Aυτό χωρίς πρόβλημα δεν παίζει με ΤΙΠΟΤΑ. Εγω με το δικό μου σε κάργα μποτιλιάρισμα στην Αθήνα, σταμάτα ξεκίνα όλη την ώρα και αναμονές 2-3 λεπτών χωρίς να κινούμαι, σε διαδρομή για τη δουλειά, δεν περνάει τα 15-16lt/100. Σίγουρα έχεις θέμα...ή δεν μετράς σωστά.
Και με το vectra που λες τα ίδια ισχύουν. Δεν παίζει να βαράς 25-30 lt/100. Μόνο αν το αφήνεις στο ρελαντί και πας για ψώνια στο σούπερ μάρκετ!!!!
Εγώ προ ολίγου καιρού με χαλασμένο λ, σε κίνηση έγραψα 18lt/100....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 6ylinder : 14-01-14 στις 09:16
Ε36 M44Β19