Επειδή δεν το έχω ξανακούσει το youjizz live, για πες Μιχάλη, θα βγάλουμε σίγουρα λεφτά ?????
χιχιχιχιχι
Επειδή δεν το έχω ξανακούσει το youjizz live, για πες Μιχάλη, θα βγάλουμε σίγουρα λεφτά ?????
χιχιχιχιχι
bill_m3 (14-01-14), Vassilis ///M (14-01-14)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
tokiko (14-01-14)
Χρίστος (27-01-14)
για να κανουμε καποια συνεχεια του θεματος,"επεσα" πανω σ'αυτη τη δαφημιση:
https://awardyou.us/
παιζουν με τον πονο μας???
δωρο Μ5 F10...μετα απο "κληρωση" και αφου κανεις καταχωρηση τον αριθμο τηλεφωνου σου,συμμετεχοντας σε αλλη κληρωση,κερδιζοντας καποιο απο τα προτεινομενα δωρα...
.....εχουν επιλογη 4αρι αϊφον αλλα και 5αρι S
Ποιος θα διαλεγε το 4αρι???...γι'αυτο αλλωστε εχουν και επιλογη "δοκιμαστε το iQ σας"!!!!![]()
![]()
καταλαβαινετε οτι απο καπου θα βγαλουν τα λεφτα τους αυτοι....προφανως στελνοντας μηνυματα που αν απαντηθουν εχουν καποια χρεωση....κλπ.....
για τα δωρα???.....μονο στη φαντασια τους υπαρχουν.......
Χρίστος (27-01-14)
δε καταλαβες....
Με το που δινεις το κινητο σου ειναι σαν να συμφωνεις στους ορους τους και απο εκεινη τη στιγμη χρεωνεσαι οχι μονο αυτα που στελνεις αλλα ΚΑΙ αυτα που σου στελνουν!!!
Αν θυμαμαι καλα η χρεωση ειναι πανω απο 2ε το μνμ!!!!
Και πιστεψε με ειναι πααααρα πολλοι αυτου που θα πουν δε γ@μ!3τ ας το βαλω...Ισως μου κατσει το F10....και το μονο που θα τους κατσει ειναι κανα 30ρι, 50ρι ευρω πανω στον επομενο λογαριασμο...και αν δε το καταλαβουν να το κοψουν τα 50ρια θα συνεχισουν.....
aristent (27-01-14)