95ευρω?ευχαριστω αλλα θα παρω οδικη απο την ασφαλιστικη μου..
95ευρω?ευχαριστω αλλα θα παρω οδικη απο την ασφαλιστικη μου..
stratos (09-04-11)
Πέτρο μέσα στο ''τσαντάκι'' του αμαξιού με τα βιβλιαράκια υπάρχει και ένα φυλλάδιο ''BMW Mobile Care'', εκεί περιγράφονται όλοι οι ακριβείς όροι κ προϋποθέσεις για τις παρεχόμενες καλύψεις.
Δεν το μελέτησα διεξοδικά, αλλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάτι για ''μη - κάλυψη σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος σε απόσταση μεγαλύτερη των 50Km από μεγάλη πόλη''.![]()
Θα το ξανακοιτάξω κ θα επανέλθω.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Nino (09-04-11)
Την ιδια υπηρεσια την εχω και γω στο αυτοκινητο μου παρολο που ειναι εισαγωγης.Μου ειχε ερθει τον πρωτο καιρο που το χα το χαρτι.Τωρα πως εγινε αυτο,ουτε γω εχω καταλαβει...
70 e η ανανεωση ανεξαρτητου χρονολογιας αυτοκινητου απο το 2013 τον Αυγουστο και συνεχιζουν οι ιδιες καλυψεις με το εργοστασιακο συμβολαιο για BMW AUTO & MOTO και ΜΙΝΙ.
aristent (12-01-14)
Πράγματι και μένα έληξε το 5ετές συμβόλαιο και προχθές ανανέωσα,με δική μου πρωτοβουλία,χωρίς να λάβω κάποια επιστολή,για ένα έτος, σε τιμή προσφοράς 70 ευρώ.
Δεν έχω χρειαστεί τις υπηρεσίες του προγράμματος μέχρι σήμερα,ώστε να έχω ιδία εμπειρία,και ελπίζω να μη τις χρειαστώ ούτε στο μέλλον,αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Προσωπικά ευελπιστώ ότι,λόγω της εξειδίκευσης στα οχήματα BMW-MINI,οι υπηρεσίες που παρέχει το Mobile Care είναι πιο ολοκληρωμένες από τις υπηρεσίες μίας απλής οδικής βοήθειας.
nikos bob (15-01-14)
Στο κινητο σου τηλεφωνο οταν εληξε (ημερολογιακα) η 5ετια δεν ειχες καποιο μυνημα για ανανεωση ;
Αν θες ψαξε λιγο, εκτος κι αν στην αγορα του αυτοκινητου (για καινουργιο μιλαμε παντα) ειχες δωσει αλλο τηλεφωνο
Οι υπενθυμισεις ερχονται αυτοματα απο το συστημα με μυνημα στο κινητο τηλεφωνο του ΠΡΩΤΟΥ κατοχου, αν εχει γινει μεταβιβαση σε αλλον επρεπε να εχουν σταλει απο τον ιδιο τα νεα στοιχεια της αδειας στο συστημα !
Ε91 (15-01-14)
Το αυτοκίνητο το αγόρασα μεταχειρισμένο,ενώ ακόμα υπαγόταν στο πρόγραμμα του Mobile Care (πολύ πριν τη λήξη της πενταετίας). Μόλις παρέλαβα, μετά τη μεταβιβαση, τη νέα άδεια στο όνομά μου,τους εστείλα με fax σχετική επιστολή με τα στοιχεία μου,μαζί με τη νέα άδεια, και θεωρητικά υπήχθην στο πρόγραμμα.
Παρόλα αυτά,δεν έλαβα, στη λήξη της πενταετίας,καμία ειδοποίηση-πρόταση για ανανέωση.