Προσεχεις απο ποιον θα ψωνισεις στο ebay.Βλεπεις rating, σχολια,ποσες πωλησεις εχει,το αναλογο feedback που εχει και τελος αν ειναι και paypal verified τοτε ειναι μηδαμινες οι πιθανοτητες να γινει κατι.Προσωπικα εχω ψωνισει παρα πολλα πραγματα απο ebay και προσεχωντας ολα τα παραπανω, ποτε (μεχρι στιγμης) δεν μου εχει τυχη τιποτα.Αποψη μου ειναι οποιος μπορει να ψωνισει απο εξω,να το κανει.Μιλαμε για πολυ κλεψιμο στην ελλαδα.Και δεν μιλαω για τα xenon συγκεκριμενα.Πεφτει κλεψιμο σε ολους τους τομεις.Και δεν με νοιαζει καθολου αν θα μεινουν στην Ελλαδα τα λεφτα.Αυτο επρεπε να το κανουν αλλοι,μεγαλυτεροι απο εμενα,πριν κατι χρονια, ετσι ωστε να μην αναγκαστω εγω τωρα να αγοραζω απο εξω.Δυστυχως ετσι οπως μας εκαναν πρεπει ο καθενας να κοιταξει το καλο της τσεπης του.Γιατι το να λεμε να μεινουν τα λεφτα στην ελλαδα,σημαινει πως εχουμε καποιο οραμα ή ελπιδες οτι ετσι θα παει καλυτερα η ελλαδα.Δυστυχως δεν υπαρχει τετοια προοπτικη (αποψη μου)......Για αυτο και οποιος μπορει, τα ψωνια του απεξω.
Φιλικα παντα.