Audi=Siemens ??
Προφανως η Audi εδωσε την καλυτερη "προσφορα"...
![]()
Audi=Siemens ??
Προφανως η Audi εδωσε την καλυτερη "προσφορα"...
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Σου παρεχω 150 λιμο και λεφτα κατω απο το τραπεζι, βαλε οριο στα κυβικα πανω απο το "αμαξι του λαου".
Η Μπακογιαννη φοβαται για τρομοκρατικο χτυπημα μετα την αποδραση Ξηρου λεει, ας μας πει ποιος καλυπτε τα εξοδα του αυτοεξοριστου πατερα της στη Γαλλια και να μας θυμισει το πως ο απο πλεον μισητος ανθρωπος στην Ελλαδα εγινε τοσο συμπαθης μετα τη δολοφονια του Μπακογιαννη.
Ληστεια πανε να κανουν και εχουν τσιλιαδορους, δεν θα ειχε ο Ξηρος με τη βομβα στα χερια? Και αντι να τον καθαρισουν επι τοπου οι επι 27 χρονια απιαστοι απο τη CIA (το παραμαγαζο της ΕΥΠ ειναι ασχολιαστο), τον αφησαν στην αστυνομια με κλειδια απο 15 γιαφκες και ταυτοτητα πανω του.
Ρεεεεεεεεεεεε.....![]()
Bazil Van Sinner (09-01-14)
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Ναι ρε γμτ μου, δεν βρίσκουμε μέρες να φάμε τα χρήματα μας.
Ή αλλιώς ο π*****ς πνίγεται και το μ***ι χτενίζεται.
https://news.in.gr/greece/article/?aid=1231286673
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Bazil Van Sinner (13-01-14), Kostas_1 (13-01-14), Leonidas_E39 (14-01-14), nikos1400 (13-01-14), Nino (13-01-14)
είναι όμως παραγοντας για να σκεφτεί κάποιος το να κάνει κάποια εκδρομή. αντί για τριήμερο θα υπάρξει πενθήμερο, πράγμα που αυξάνει τις πιθανότητες για μεγαλύτερη έξοδο απο τις μεγάλες πόλεις.
έτσι και αλλιώς, είναι γνωστό ότι αυτές τις μέρες δουλεύει πιο πολύ η επαρχία μιας και υπάρχουν πολλές πόλεις που τιμάνε επι σειρά ετών τα έθιμα τους τα οποία αποτελούν και πόλο έλξης για εκδρομείς.
για να'μαι ειλικρινής δεν το βρίσκω κακό, ειδικά επί των ημερών που συζητιέται στο να αυξηθεί πάλι ο ΦΠΑ στην εστίαση. αν αποδόσει, όλοι κερδισμένοι θα βγούμε και οι μαθητές δεν θα χάσουν τις μέρες, αφού όπως αναφέρει το άρθρο οι μέρες θα προστεθούν.
θεωρώ γενικά ότι είναι καλό, γιατί δείχνει σαν "μέτρο" με σκοπό να ξεκουμπώσει λίγο τον κόσμο και να κινηθεί η αγορά, όσο κινηθεί τέλος πάντων.
sympether with chiefτης
Παρακάτω η σχετική νομοθεσία...
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A8hnaios : 14-01-14 στις 13:53
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Δεν υπάρχει πάτος λέμε....στην κυριολεξία δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει στο μπουρδέλο αυτό.
Δυστυχώς μια γενιά μάτωσε για να δημιουργήσει και η επόμενη θα τα σκοτώσει για να επιβιώσει.
Πραγματικά είναι δε ξέρω τι μου ξημερώνει.... Χαχαχαχα κωμικοτραγικά πράγματα... Υπόψιν δεν είμαι 100% ιδιοκτήτης.... Η δεύτερη φοτο είναι η περίπτωση μου... τα παίρνει από έναν και εσύ βρες τα με τους υπόλοιπους μου ειπε η Έφορος..!!! Κάνε τους μυνηση λέει.... Αν δρ σε πληρώσουν!!!!!
Cosa-Nostra παιδί μου ξεκάθαρα.....
Καλά στις εφορίες απ το πρωί Ο ΧΑΜΟΣ...
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!