Εγω θα ξεκινουσα απο τα φθηνα ...δηλαδη ζυγοσταθμηση...δεν χανεις και τπτ και πιθανοντατα να λυσεις και το προβλημα.
Εγω θα ξεκινουσα απο τα φθηνα ...δηλαδη ζυγοσταθμηση...δεν χανεις και τπτ και πιθανοντατα να λυσεις και το προβλημα.
Επανέρχομαι στο θέμα ώστε αν συμβεί σε κάποιον άλλο να έχει μια ιδέα του τι μπορεί να φταίει: κακή βενζίνη, είναι το συμπέρασμα. Άφησα το ρεζερβουάρ να αδειάσει, γέμισα απο το βενζινάδικο που βάζω συνήθως και σήμερα με μεγάλη μου χαρά διεπίστωσα οτι μετά τα 160 δεν υπάρχει τρέμουλο. Μιλάμε βιλούδοοο, ραπτομηχανή κλπ. Φχαριστήθηκα και κάτι στροφιλίκια προς Καπανδρίτι μεριά, όλα καλά! Αυτή η αλητεία πάντως με τα καύσιμα κάποτε πρέπει να πάρει τέλος![]()
chrisgiapz3 (10-01-14), micz (10-01-14), Nick bmwlover (10-01-14), nikos1400 (10-01-14), Ptboul (10-01-14), Ε91 (10-01-14)
Συχνο φαινομενο,αλλα προσωπικα θεωρουσα οτι ειναι λιγο νωρις στα 160 να σου το κανει λογω της κακης βενζινης,θα περιμενα λιγο πιο ψηλα...Παντως γενικα δεν ειναι κατι το οποιο μπορεις ευκολα να το καταλαβεις και να το προσδιορισεις,καθοτι το τρεμουλο σε υψηλες ταχυτητες μπορει να οφειλεται σε πολλους παραγοντες oπως σωστα αναφερθηκε και εδω
Ι donut understeer...
nikos1400 (10-01-14)
Nick bmwlover (10-01-14)