Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: Πρωτο service σε 116d

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πήγα για την πρώτη αλλαγή λαδιών στην 116 d στα 15.000 χλμ (το bc έδινε άλλα 8.000 χλμ). Την επόμενη μέρα διαπίστωσα ότι στο εξουσιοδοτημένο bmw service είχαν βάλει λάδια bmw super power 5-40 longlife-98 ενώ στο βιβλίο του αυτοκινήτου γράφει καθαρά ότι η μόνη προδιαγραφή για το εν λόγω μοτέρ (1600 diesel) είναι η longlife-04 και στην περίπτωση που χρειαστεί συμπλήρωμα λαδιού μπορώ να προσθέσω μέχρι ένα λίτρο λάδι προδιαγραφών ACEA C3 (ούτε αυτή την προδιαγραφή πληρούν τα λάδια που μου έβαλαν). Τι κάνω? Ζητάω άμεσα αλλαγή με longlife-04 ή δεν έχω κάποιο θέμα όπως με διαβεβαίωσαν όταν τους πήρα τηλ? Τα ίδια έπαθε και ένας φίλος μου με το ίδιο αυτοκίνητο σε άλλη αντιπροσωπεία bmw.

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πήγα για την πρώτη αλλαγή λαδιών στην 116 d στα 15.000 χλμ (το bc έδινε άλλα 8.000 χλμ). Την επόμενη μέρα διαπίστωσα ότι στο εξουσιοδοτημένο bmw service είχαν βάλει λάδια bmw super power 5-40 longlife-98 ενώ στο βιβλίο του αυτοκινήτου γράφει καθαρά ότι η μόνη προδιαγραφή για το εν λόγω μοτέρ (1600 diesel) είναι η longlife-04 και στην περίπτωση που χρειαστεί συμπλήρωμα λαδιού μπορώ να προσθέσω μέχρι ένα λίτρο λάδι προδιαγραφών ACEA C3 (ούτε αυτή την προδιαγραφή πληρούν τα λάδια που μου έβαλαν). Τι κάνω? Ζητάω άμεσα αλλαγή με longlife-04 ή δεν έχω κάποιο θέμα όπως με διαβεβαίωσαν όταν τους πήρα τηλ? Τα ίδια έπαθε και ένας φίλος μου με το ίδιο αυτοκίνητο σε άλλη αντιπροσωπεία bmw.

Πιστεύω πως μπορεί ο πελάτης να διαλέξει τα λάδια που θέλει.
    Το αμάξι του φίλου σου είχε πρόβλημα μετά την αλλαγή;
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP