Ο παναγιωτης οντως ειναι![]()
Ο παναγιωτης οντως ειναι![]()
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Δυναμομετρηθηκε το αυτοκινητο, τοποθετηθηκε το τελικο, απο εβδομαδα που θα γινει επαναληψη της δυναμομετρησης θα δουμε και αν στην πραξη εχασε. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι τωρα ακουω ηχο (ελαφρο μπασο) στο ρελαντι και μεσα στην καμπινα αλλα και απ' εξω, η αλλαγη στον ηχο ειναι αισθητη ιδιαιτερα οταν παταω τερμα. Μεχρι και η κορη μου(7 μηνων) καταλαβε διαφορα. Την πηγα βολτα και καθοταν καπως ετσι![]()
A8hnaios (16-12-13), Bazil Van Sinner (16-12-13), limnios.m3 e36 (17-12-13), Nick bmwlover (16-12-13), Panos 316T (16-12-13), zaharias (16-12-13)
Καλημέρα έμαθα έγραψε καλό νούμερο!! επάνω στο δυναμομετρο το 321 Μιχάλη.
Μπράβο αυτό θα πει υγειης κινητήρας 15+++ ετών!!!! Το είχε καλοσυντηρημενο ο!! Χαχαχα!!!!
Μαθευτηκε κι ολας;;;η αληθεια ειναι ο προγραμματιστης που εκανε την δυναμομετρηση περιμενε 15 αλογα κατω συμφωνα με αλλα που εχει μετρησει. Εγω οχι. Παντως για να λεμε την αληθεια δεν ειναι δυνατον κανενα αμαξι (bmw και μη) εκει να μην εχει δειξει τα εργοστασιακα του αλογα. Οχι οτι θα αλλαζε κατι για μενα διοτι ξερω πως παει το δικο μου στον δρομο. Μηπως αληθεια γνωριζει κανεις απωλειες ποσο ειναι στο δικο μου για να υπολογισω τροχο;;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΙΧΑΛΗΣ : 16-12-13 στις 07:28
πήρε άλογα τελικά με το τελικό? τι ακριβώς έχει γίνει? πόσο έδειξε πρίν και πόσο μετά?
sympether with chiefτης
Δυναμομετρο απο δικη μου παντως εμπειρια και πολλων αγωνιζομενων που πανε εκει Ζεμπερλιγκος Μεταμορφωση. Κατα 95% να μην πω και παραπανω ειναι αντικειμενικο. Πολλα εργοστασιακα εχουν δειξει ακριβες νουμερο εκει.
Nick bmwlover (16-12-13)
Υπολογιζε χοντρικα γυρω στο 12% αν και καλυτερα να πας και σ'ενα δυναμομετρο που μετραει στο μουαγιε οποτε να ξερεις με σχετικη ακριβεια και τα 2 μεγεθη πλεον.Αν και πιστευω ελαχιστη σημασια εχει για σενα η μετρηση στον τροχο πλεον,εφοσον αποδεδειγμενα τ'αμαξι ''ξυριζει'' και ειναι μπροστα απο αλλα Ε36-Ε46 παρομοια...
Υ.γ μπας και ο Παναγιωτης εχει πειραξει συμπιεση???
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Μιχαλη ο Παναγιωτης εγγυημενα δεν ειχε πειραξει τιποτα απολυτως απο συμπιεση κτλ.Απλα το τροπετο ητανε με ελαχιστα χλμ οπως το θυμαμαι και εγω και τα χαρτια του και βεβαια αυτο που ξερουμε ολοι απο πρωτο χερι ειναι το γεγονος οτι ο Παναγιωτης οπως και ολοι μας σχεδον ειχε πληρωσει σε συντηρηση και ανταλλακτικα ενα αρκετα μεγαλο ποσο για να πηγαινει οπως πηγαινει.
insane in the ///Midbrain
zaharias (16-12-13)