Αρα αν καταλαβα καλα,θα πρεπει να επικοινωνησω μαζι τους πρωτα για να δω αν μπορουν να γραψουν μικροτερη τιμη.Και αν συμφωνησουν και μου γραψουν 30 ευρω, και το ανοιξουν εδω, υπαρχει περιπτωση να το καταλαβουν;;;Ή δεν τα κοιταναι καθολου?Μεχρι ποσο περιπου αναγραφωμενη τιμη δεν τα ανοιγουν;
panose30 (13-12-13)
Ψωνιζω πολυ συχνα απ'εξω, δεν προκειται να αφησω λεφτα στους Ελληναρες με τις διπλοτριπλες τιμες. Προσφατο παραδειγμα, 12mm rear axle για MTB, 46 ο Γερμανος, 90 ο Ελληνας αντιπροσωπος. Ζαντες OZ 1300 στη πορτα ο Αγγλος, 1800 οι Ελληναρες. Οξω.
Το strongstrut σετ που ειχα φερει εκανε 500$, στο τελωνειο σημειωσαν "σιδερα" και εδωσα τα κλασσικα 3¤. Αν δεν εχουν ιδεα απο το αντικειμενο, δεν σταματαει. Αμα φερεις PS4 ισως καποιος να γνωριζει την αξια του.
nikos1400 (14-12-13)
Συμφωνω απολυτα.Και εγω απο ebay παιρνω πραγματα, αλλα μεχρι στιγμης, μονο απο ευρωπη.Δεν εχω παρει απο Αμερικη ακομα.
Αυτοι γραφουν απεξω τι ειναι ή ο πωλητης;
Πριν κανα μηνα, ενας φιλος μου αγορασε απο κινα ενα downpipe για το impreza του, και στο τελωνειο του ζηταγαν 160 ευρω.Για εναν σωληνα στην ουσια.Αρα αυτος επεσε σε γνωστες;;;Εκανε και μια χαζομαρα βεβαια.Τα εστειλε με fedex![]()