Επειδη τις φωτο απο τη ζ3 του Γιωργου τυχαινει να τις εχω βγαλει εγω θελω να πω το εξης.
Το μοτερ οντως θα μπορουσε να ειναι ξεσκονισμενο στα μαυρα πλαστικα κομματια για να δειχνει πιο ομορφο ομως σε καμια περιπτωση δεν αποτελει κριτηριο λιγη σκονη.Προσωπικα με το πλυσιμο μηχανης ειμαι καθετα αντιθετος ακομη και αν σκεπαστουν ΟΛΑ τα ηλεκτρολογικα κλπ κλπ .. Οταν αγοραζω ενα αμαξι και εχει πλυμμενο μοτερ το πιο πιθανο ειναι να δω ως δια μαγειας διαρροες μετα εορτης που φυσικα θα τις εβλεπα πριν το αγορασω αν το μοτερ δεν ηταν πλυμμενο και κυριως οι μαντραδες για αυτο τα πλενουμε.οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος και αυτο θα πρεπει να το γνωριζετε.εκτος αυτου πως θα σας φαινοταν να παιρνατε ενα αμαξι με πλυμενο μοτερ και μετα απο λιγο να εβγαζε προβλημα καποιος αισθητηρας πχ μαφ η κατι αλλο ακομα χειροτερο απο ''απροσεκτο'' πλυσιμο ? ξαναλεω πως θα μπορουσε να εχει ξεσκονιστει πολυ καλα και να δειχνει καινουργιο αλλα χωρις να εχει πλυθει και χωρις πιθανες βλαβες για τον υποψηφιο αγοραστη αφου θα επαιρνε οτι ακριβως εβλεπε χωρις δυσαρεστες εκπληξεις στη συνεχεια!ο καθενας βεβαια οπως νομιζει..