Σελίδα 36 από 231 ΠρώτηΠρώτη ... 2634353637384686136 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 351 έως 360 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Περιοχή
    thrakomakedones athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάντως εγω που περισυ είχα καταθέσει πινακίδες το χάρηκα πολύ !!! Γλύτωσα 1000 το σήμα κανά 800αρι απο φόρο πολυτελείας (πλέον έκλεισε 10ετια και θα πάρουν την ευχή μου) γλύτωσα 900 ασφάλειες και άπειρες βενζίνες . Και πάμε στο φέτος που το κυκλοφορω πάλι χαρούμενος με τις οικονομίες του περασμένου έτους εμπαξα brembo μπρος πίσω ταπετσαριες csl και καθίσματα , και πήγα και και 3 μπουζούκια χαχαχα

Αποψη μου εαν δεν υπάρχει σοβαρός οικονομικός λόγος ΠΑΡΟΠΛΙΣΤΕ τα στο γκαράζ , μην δώσετε την χαρά σε κανέναν π@@στη να κυκλοφορεί λεζάντα με τον δικό σας κόπο και να καφιεται οτι σας αγόρασε το αμάξι τσάμπα ...αντί να ντρέπεται ...

2. The Following 11 Users Say Thank You to dionisisM3 For This Useful Post:

A8hnaios (27-11-13), alexm (27-11-13), Bazil Van Sinner (27-11-13), Bitz (27-11-13), chrisgiapz3 (28-11-13), katsaraios (27-11-13), Leonidas_E39 (28-11-13), Loukas (27-11-13), micz (28-11-13), oldcarskickass (28-11-13), Vassilis ///M (28-11-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dionisisM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως εγω που περισυ είχα καταθέσει πινακίδες το χάρηκα πολύ !!! Γλύτωσα 1000 το σήμα κανά 800αρι απο φόρο πολυτελείας (πλέον έκλεισε 10ετια και θα πάρουν την ευχή μου) γλύτωσα 900 ασφάλειες και άπειρες βενζίνες . Και πάμε στο φέτος που το κυκλοφορω πάλι χαρούμενος με τις οικονομίες του περασμένου έτους εμπαξα brembo μπρος πίσω ταπετσαριες csl και καθίσματα , και πήγα και και 3 μπουζούκια χαχαχα

Αποψη μου εαν δεν υπάρχει σοβαρός οικονομικός λόγος ΠΑΡΟΠΛΙΣΤΕ τα στο γκαράζ , μην δώσετε την χαρά σε κανέναν π@@στη να κυκλοφορεί λεζάντα με τον δικό σας κόπο και να καφιεται οτι σας αγόρασε το αμάξι τσάμπα ...αντί να ντρέπεται ...
    xaxaxaxxaxa

πλάκα πλάκα δίκιο έχεις...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εχω χρονο λογο δουλειας .....περιληπτικα λοιπον.
    Πρωτο σεναριο
    Καταθετω πινακιδες..ποσα χανει το κρατος απο εμενα;;
    -660 απο τελη
    -125 απο φπα ασφαλειας
    -1400 απο φορους στα καυσιμα που δεν θα βαλω
    -100 φπα απο μια τυπικη συντηρηση που δεν θα κανω
    -100 φπα απο αμορτισερ-τοπ μαουντ που δεν θα βαλω (τα χρειαζεται)
    -Λαστιχα εβαλα το καλοκαιρι...βιαστηκα

Συνολο 2385 χανει απο εμενα.

Τωρα εαν τα τελη ηταν 300 και δεν ειχαμε και φορο πολυτελειας....θα το ξανασκεφτομουν και αν δεν τις κατεθετα ...εχουμε
    Δευτερο σεναριο
    -300 τελη
    -125 φπα ασφαλειας
    -1400 φορος καυσιμου που θα βαλω
    -100 απο φπα απο την συντηρηση που θα κανω
    -100 φπα απο τα αμορτισερ που θα βαλω

Συνολο 2025 θα παρει απο εμενα

Πειτε μου τωρα ποιος χανει για να σας πω εγω ποιος ειναι ο μ@λ@κας

υ.γ τον φορο δεν τον υπολογισα γιατι τον πληρωνω και στις δυο περιπτωσεις.
    O Μ.....κας.. ειναι παντα ο ελληνας φορολογουμενος.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σε όλους. Σας γράφω από το υπέροχο Παράλιο Άστρος με ένα φανταστικό καιρό σήμερα (ήμουν με το φανελάκι) και με ένα αποδοτικό ψάρεμα. Αλλά ας τα αφήσω αυτά γιατί μάλλον δεν σας ενδιαφέρουν και ας μπούμε στο θέμα μας. Χθες πριν φύγω, μόλις ξεκινούσα για την ακρίβεια, με ειδοποίησαν από τον Σπανό ότι η βεβαίωση μου ήταν έτοιμη, οπότε πέρασα από εκεί και την πήρα. Η βεβαίωση έγραφε ότι:
    Το όχημα μάρκας BMW E46.........και αριθμό πλαισίου ........
    1. Κατασκευάσθηκε στις 30 - 11 - 2001 και
    2. Έτος πρώτης ταξινόμησης και κυκλοφορίας 02 - 01 - 2002 σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
    Λοιπών μόλις επιστρέψω Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, θα πάω εφορία και θα σας πω νεώτερα. Νομίζω ότι αυτό το: χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λέει πολλά γιατί δεν γράφει κάτι συγκεκριμένο και εμείς ήμαστε Χώρα Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα δούμε τι θα γίνει...:
    Τελικα φιλε μας πηγε στην υπέροχη εφορία;

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    M3 E46 PoWeR
    Stig said for the M3: " It was such a gem I wanted to kiss the designer."

6. The Following User Says Thank You to RallyArt For This Useful Post:

Vassilis ///M (28-11-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dionisisM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ντρέπεται;;
    Και γιατί δεν ντρέπεται ο πωλητής όταν πήγε και αγόρασε 100.000+ ευρώ αμάξι χωρίς κανένα οικονομικό υπόβαθρο απλά και μόνο επειδή τα πήρε δάνειο, ή τα έβγαλε από κάπου εύκολα και έκανε ζωή πάνω σε "φούσκα" ; Και μην μου πεις ότι δεν υπάρχει τέτοιος κόσμος. Οχι μόνο υπάρχει αλλά πιστεύω ότι είναι(ήταν) και η πλειοψηφία. Σίγουρα όλοι μας έχουμε κι από ένα παράδεγμα μέσα από τον κύκλο μας.

Συγνώμη αν ακουστεί βαρύ, αλλά σε μια ελεύθερη αγορά και μάλιστα σε περιούδους κρίσης, η λέξη ντροπή δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο η λέξη τιμή.

Οταν θα αρχίσουν οι πληστηριασμοί των πρώτων κατοικιών και θα τα παίρνουν τα ξένα funds για ένα κομμάτι ψωμί, εκεί όχι μόνο ντροπή δεν θα υπάρχει αλλά θα υπάρχει και θράσσος. Δυστυχώς έρχεται.....

8. The Following 4 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (28-11-13), hades7 (28-11-13), oldcarskickass (28-11-13), Ptboul (28-11-13)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τα εχουμε πει αυτα πολλακις. Το αυτοκινητο ειναι για να κυκλοφορει. Αυτη ειναι η χρηση του. Αν καποιος δεν μπορει/θελει/γουσταρει να πληρωσει τα αδικα/δικαια χαρατσια/τελη/φορους κτλ το πουλαει και παει σε κατι που μπορει/θελει/τον παιρνει οικονομικα.
    Η παροπλιση του αυτοκινητου ειναι για εμενα η χειροτερη μορφη αντιμετωπισης του προβληματος, καθως το μονο που φερνει ειναι ακομη μεγαλυτερη απωλεια χρηματων, το εχουμε αναλυσει διεξοδικα πιστευω. Συναισθηματισμοι του τυπου θα το κανω κοτετσι/σαλονι/ μπιμπελο, δεν το χαριζω για ενα κομματι ψωμι (αυτο και αν ειναι λαθος σκεψη γιατι προφανως αυτο που δεν σκεφτεται ο πωλητης ειναι οτι την τιμη δεν την καθοριζει αυτος αλλα οι συνθηκες της αγορας και οι εν δυναμει αγοραστες της) ειναι κατα την προσωπικη μου αποψη εντελως λανθασμενες.
    Φυσικα αν καποιος γουσταρει να εχει ενα full δερματινο θερμαινομενο καναπε στο γκαραζ του που αξιζει αρκετες χιλιαδες ευρω (γιατι το παροπλισμενο αυτοκινητο, μονο αυτο κανει) ειναι και αυτο δικαιωμα του, στην τελικη δικα του λεφτα ειναι.

10. The Following 8 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

friendgr (28-11-13), hades7 (28-11-13), Loukas (28-11-13), mark e92 (28-11-13), oldcarskickass (28-11-13), PANOS-E60 (28-11-13), Ptboul (28-11-13), stefm5 (28-11-13)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και γιατί δεν ντρέπεται ο πωλητής όταν πήγε και αγόρασε 100.000+ ευρώ αμάξι χωρίς κανένα οικονομικό υπόβαθρο απλά και μόνο επειδή τα πήρε δάνειο, ή τα έβγαλε από κάπου εύκολα και έκανε ζωή πάνω σε "φούσκα"
    Φυσικα και δεν ισχυει αυτο γιατι υπηρχε (και υπαρχει) το ποθεν εσχες αγορας. Που σημαινει οτι ο πωλητης, για τα λεφτα που πληρωσε για την αγορα των 100000+ ευρω, πληρωσε και τον αντιστοιχο φορο που τους αναλογει.
    Αν τα πηρε με δανειο, φυσικα και δεν θα ειναι καν πωλητης ο ιδιος καθως θα του το εχει κατασχεσει ηδη η τραπεζα.
    Και φυσικα κανενας δεν θα πρεπει να ντρεπεται, ουτε ο πωλητης, ουτε ο αγοραστης. Η αγοραπωλησια του αυτοκινητου ειναι μια διαδικασια πωλησης αγαθου που διεπεται απο τους κανονες της ελευθερης αγορας.

12. The Following 2 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (28-11-13), steliosm46 (28-11-13)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο RallyArt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικα φιλε μας πηγε στην υπέροχη εφορία;

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    Τα εχουμε κανει εμεις αυτα πριν απο καιρο.Το εχουμε συζητησει και παλιοτερα.
    Ο νομος ειναι σαφης:Πρωτη αδεια κυκλοφοριας στην Ελλαδα. Ετσι λεει ο νομος, ετσι απανταει ο εφορος. Αυτο ισχυει εκτος αν αλλαξει κατι στο καινουργιο νομοσχεδιο (που το βλεπω πολυ χλωμο)

Rides
    0

Προεπιλογή

Το πόθες έσχες δεν λέει τίποτα. Βάζεις ένα κομμάτι από δάνειο , δηλώνεις και από"κατανάλωση κεφαλαίου" τα τελευταία 5 χρόνια που επιτρέπει ο νόμος, το δηλώνεις και 50/50 σε δυό ονόματα και το κάλυψες το πόθες έσχες.

Είναι πολύ ευκολότερο να καλύψεις το πόθες έσχες 100 χιλιάδων από το μετά (τέλη, φόροι πολυτελείας κλπ ) .

Και μόλις τύχει η στραβή (βλ. φόρος πολυτελείας ) βουρ για σκότωμα.

Οπως μου έλεγε παλιά ένας ασφαλιστής, τουλάχιστον πρέπει να έχεις στην καβάντζα το ποσό που έδωσες για να είσαι άνετος σε όλες τις στραβές (ασφάλειες, τρακάρισμα, φόροι κλπ) .

Εδώ όχι μόνο δεν το είχαν αλλά το δανειζόντουσαν κιόλας για να πουλάνε μούρη.

15. The Following 4 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (28-11-13), Kostas_1 (28-11-13), mark e92 (28-11-13), Ptboul (28-11-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδώ όχι μόνο δεν το είχαν αλλά το δανειζόντουσαν κιόλας για να πουλάνε μούρη.
    Και οχι μόνο, είχαν 10 πχ και έπαιρναν αυτοκίνητο με 50! Και τώρα τους φταίει η κρίση (που πας ρε καραμήτροοοο)

Σελίδα 36 από 231 ΠρώτηΠρώτη ... 2634353637384686136 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP