"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Σε τετοιου ειδους περιφεριακα η λεξη ΟΕΜ περιοριζεται μονο σε μια σταμπα και οχι σε κατι το καλυτερο/ποιοτικοτερο/διαφορετικο απο τον κατα πολυ φτηνοτερο επωνυμο ανταγωνιστικο προιον.
alexm (27-11-13)
Aυτό εξυπακούεται. Σε ανταλλακτικά (π.χ. αισθητήρες κλπ) που το ΟΕΜ είναι το ίδιο ακριβώς προιόν με το Βosch (για παράδειγμα), σίγουρα θα αγοράσω το Bosch. Σε αξεσουάρ όμως, που τα έχεις συνέχεια μπροστά σου στην καμπίνα μέσα, προτιμώ το ΟΕΜ γι' αυτό που είπες, για τη στάμπα....
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
PANOS-E60 (27-11-13)
Ευχαριστώ πολύ Νάσο !
Κυριολεκτικά μου άνοιξες τα μάτια !!!
Πήρα αυτό εδώ :
Δεν έχω παράπονο από τη τιμή (2 ευρώ) και τη ποιότητα της Belkin, αλλά
είναι 1Α και το τηλέφωνο μου θέλει 1.3Α
Το δε tablet θέλει 2Α, οπότε αυτό που έχω απλά το κρατάει στη ζωή, δεν το φορτίζει όταν είναι αναμένο.
Άρα το ΒΜW είναι πιο κοντά στα specs που θέλω.
Θα ψάξω και για Nokia, να δω τι υπάρχει...
EVERGET (27-11-13)
doctore (27-11-13)
Αιμιλιε έλα τη Κυριακή Λεβιδι να τα πούμε απο κοντά και να δούμε και τη κούκλα !!!
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
PANOS-E60 (27-11-13)
doctore (27-11-13)
Παιδιά δεν ξέρω άν είναι off topic αλλά εγώ έχω καλώδιο για το μαμά τηλέφωνο που είχε...
Για DOCΚ σε SAMSUNG S3 τι κάνω;
![]()
M3 E46 PoWeR
Stig said for the M3: " It was such a gem I wanted to kiss the designer."