Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Εχω νέα.Επιτέλους δούλεψε!!!!!!Νεότερα σε λίγο,ξαναφεύγω.
katsaraios (22-11-13), wheelman (22-11-13)
Λοιπόν στο DIS και Progman με την κεφαλή τα ίδια ακριβώς.Οπότε τα παιδιά από εκεί με έστειλαν αλλού.Εκεί με κεφαλή και το ISTA διάβασε κάποια στοιχεία αλλά πάλι δεν καταφέρε να το προγραμματίσει,δεν τον άφηνε να προχωρήσει.Ώσπου βγήκε το μαγικό κουτάκι με το όνομα autologic ,αν το είδα σωστά, όπου με τρία κλικ τελείωσε η διαδικασία!Οπότε πλέον και δουλεύει το κουμπάκι και δείχνει κιόλας τις ενδείξεις!Ευχαριστώ και πάλι τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με το μικρό μου θέμα και έδωσαν με τον τρόπο τους λύση ,από το μαγαζί και τον καφέ μέχρι και την υπομονή τους μαζί μου και την επιμονή τους για τη λύση.(Πάλι πολλά έγραψα ,θα μπορούσα και ποιο αναλυτικά αλλά θα ξημερώσουμε.Πληροφορίες και ονόματα επαγγελματιών δεν ξέρω αν μπορώ να αναφέρω).
Α και που'σαι (που λέει και η διαφήμιση) επειδή μετά την επίλυση του θέματος με έτρωγε αν τελικά διορθώθηκαν όλα,κατέβηκα πριν από λίγο και σύνδεσα το laptop με τα Vista, με το καλώδιο μου.Όλα οκ,το διάβασε κατευθείαν!
DSC_0710.jpg
DSC_0712.jpg
DSC_0714.jpg
aristent (23-11-13), BILL007 (29-11-13), Bitz (23-11-13), katsaraios (23-11-13), wheelman (22-11-13)
Κεφαλη = μονοδρομος !!!
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"