Μου αρεσει να βλεπω επεμβασεις σε αυτοκινητα...αρκει να μην ειναι το δικο μου
![]()
Μου αρεσει να βλεπω επεμβασεις σε αυτοκινητα...αρκει να μην ειναι το δικο μου
![]()
isou (21-11-13), katsaraios (21-11-13), Lambros46 (21-11-13), Panos 316T (21-11-13)
Σοβαρολογειτε? Χθες παρηγγειλα αντιστοιχο μαραφετι και το λαπιτοπι μου ειναι win7 64bit ..... δεν παιζει με καμια παναγια και μοντα?![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Εγώ ευχαριστώ για την παρέα!!!
Μαίκγια τα καφεδάκια
Φίλε δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει ειλικρινά, και δέν ξέρω αν αλλαξει κάτι με το να περάσεις άλλο s/w στο lptp!!!
Εγκυκλοπεδικά:
με το δικό μου lptp (win7 32bit) και καλώδιο το progman δέν δουλευει στο δικό μου pre f/l όταν το συνδέω στην εσωτερική obd,
αλλα δουλευει όταν το συνδεσω στην στρογγυλή φύσσα στο engine bay, επίσης δουλεψε στην μπροστά και στου kats.
Με το lptp του Ηλία ( Vista ) δούλεψε επίσης στου kats με την στρογγυλή.
Ενώ είτε με το δικό lptp μου είτε με του Ηλία στο δικό του f/l
που έχει μόνο εσωτερικά στο αμάξι obd δέν δούλεψε.![]()
![]()
![]()
Bitz (22-11-13)
Δεν υπαρχει περιπτωση κατι εχει γινει λαθος στα προγραμματα,δοκιμασαμε με 4 διαφορετικα λαπτοπ και δεν διαβαζει κανενα του isou.
Υπηρξε ενδεχομενο να μην εχει σωστη ταση και συνδεθηκε φορτιστης στην μπαταρια αλλα παλι δεν ανοιξε το progman..
Ηλια οπως και να εχει αυριο θα κωδικοποιηθει η μοναδα στον γνωστο με το GT 1 ,τωρα πως γινεται να διαβαζουν κανονικα μονο τις obd τις στρογγυλες και οχι τις εσωτερικες ειναι προβλημα που θα πρεπει να ψαχτει αναλυτικοτερα με ησυχια και χρονο.
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"