προσωπικά ουδέποτε θα είχα μια "βόμβα" μες στο αυτοκίνητο μου...
πολλά έχουν ακούσει τα αυτιά μου...και όχι απαραίτητα από την αυτή καθαυτή εγκατάσταση ή λειτουργία του.
προσωπικά ουδέποτε θα είχα μια "βόμβα" μες στο αυτοκίνητο μου...
πολλά έχουν ακούσει τα αυτιά μου...και όχι απαραίτητα από την αυτή καθαυτή εγκατάσταση ή λειτουργία του.
τούρμπο και πράσινα άλογα
φιλε πανο επειδη τυγχανει να ειμαι απο τους πρωτους που νιτραραν αμαξι και μηχανη στην πατρα και ισως και απο τους πρωτους πολιτικα κυκλοφορουμενους (μη συμμετεχοντας σε αγωνες dragster εννοω) γενικα στην ελλαδα,θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μαζι σου... οταν κατι δεν το εχεις δοκιμασει καλο ειναι να μην το κρινεις... ειναι σαν να μου λες οτι δεν μου αρεσει να τρωω μανοταρια χωρις να τα εχεις δοκιμασει ποτε..βεβαια ειναι σεβαστη η αποψη σου αλλα παραμενει αποψη σου.οσον αφορα το τι ακουγεται δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα. τα παντα εξαρτωνται απο αυτον που θα στο βαλει στο αμαξι.οπως και το τουρμπισμα αν στο κανει ο μπαρμπα κωστας της γειτονιας θα σπασει ετσι ειναι και το νιτρο και εντελως πληροφοριακα το νιτρο δεν ειναι εφλεκτο.αν παρεις την μπουκαλα και την ανοιξεις μπροστα στην φωτια θα καταλαβεις οτι δεν γινεται να γινει εκρηξη..τωρα απο εκει και περα εχει να κανει με εσενα και το ποσο θα το ψαξεις.....