Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aimiliosbmw Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ σε όλα...όλοι είπαμε οτι το αμάξι ήταν πραγματικά σε κατάσταση καινούργιου με πολλά extra και καλά.Στα 23000 που μου εγινε η προταση ομως (με τιμή αγγελείας 25000)δε ξερω αν πρεπει να στεναχορηθω.Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου,στα 18000 θα το έπαιρνα κι εγώ.Περασε ο καιρος ομως, ο κοσμος το χε τουμπανο και ο μαντρας κρυφό καμαρι...οποτε εφυγε σε μια λογικη τιμη...γιατι η διαφημιση του μαγαζιου αρχιζε να γινεται δυσφημιση!!! Μπράβο στο φίλο που το πήρε με 18000...μια χαρα deal εκανε.
Φιλε brahamo μη κολας αν ηταν το 2012 και οχι το 2013.Με το πλαίσιο ειπαμε μπορει να το δει κανεις και σημερα που μιλαμε.
Απ οτι βλεπεις ειναι αρκετοι γνωστες των χιλιομετρων του.
Γιατι μ ολα αυτα που εχουμε παθει σαν λαος δε παραδειγματιζομαστε λιγο...!!!
φιλε η ημημαθεια είναι χειροτερη από την αμαθεια λοιπον ακου για να τελειώνουμε,το αυτοκινητο το πουλησα 23300 ευρω,το 18 που το βρηκες ?όπως βρηκες και τα χλμ?και να σου πω και κατι?και 5000 να το ζηταγα παλι δεν θα σου εκανε γιατι στην πραγματικοτητα δεν θελεις να αγορασεις μ3.Θα σε παρακαλεσω να μην ξανα ασχοληθείς με το θεμα μαντρα γιατι το αμαξι ηταν δικο μου και το εβαλα εκει για να το πουλησω.Δεν καταλαβαινω γιατι τετοιο πολεμο στο μαγαζι του επειδη δεν στο πουλαγε στα 20000 που ηθελες εσυ?δεν σου εγινε το χατηρι και καθεσαι και λες ένα σωρο ανοησιες,τι εισαι? δεκαπενταχρονο παιδακι?τελος εδώ η αντιπαραθεση μαζι σου γιατι αρχιζω και γινομαι και εγω γραφικος.οπιος καταλαβε,καταλαβε!!!