Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 85

Θέμα: Προβλημα με paypal

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eμ καλα θυμομουν! Εψαξα ομως στα στατιστικς μου και δεν υπαρχει το ατιμο!
    Ακυρο το βρηκα

Μολις τωρα φανηκε και η κινηση στο λογαρισμο ( να ναι καλα το e banking)
    Lets buy
    Thanks για ολα και παλι ολους!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dermatis : 12-11-13 στις 17:00
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδιά εχω ενα θέμα με paypal, οποιος γνωρίζει και μπορει ας μου πει τι μπορει να συμβαίνει.

Στις 29 οκτώμβρη εκανα μια παραγγελία απο αμερική.

μεσα στην παραγγελία πολλα απ τα πραγματα δεν ηταν στοκ και θα περιμενα να να φέρει πρώτα στην αποθηκη του και στην συνεχεια μολις συμπληρωθεί η παραγγελία να μου τα στείλει όλα μαζι.

τι γινεται τωρα. τελειώνοντας την παραγγελία προχωρησε και η διακασία της paypal για την πληρωμή.

Στο status της paypal ελεγε οτι εχω εξουσιοδοτήσει μια πληρωμη για την τάδε εταιρία.
    και ηταν ακόμα pending. για αρκετο καιρό.( περίπου 2 βδομάδες)

η εταιρία δεν την πηρε ακομα την πληρωμή προφανως γιατι δεν ειχε συγκεντρωσει ακομα τα πραγματα ολα μαζι γιαυτο.

μετά απο αυτες τις 2 βδομάδες ομως μπαινω στο status της paypal και ελεγε το status "You have authorized a payment for ecs" αλλα διπλα το status ελεγε " Expired" οτι δηλαδή εληξε.

Τωρα απο εδω και περα..

Μεσα στο Νοεμβριο αλλαξα την προπληρωμενη καρτα μου με καινουργια γιατι ηταν μεχρι τον 11 του 13

το ποσο αυτο ομως που εξουσιοδοτησα για πληρωμη δεν ηταν μεσα στην καρτα. ουτε μεχρι στιγμης γυρισε πισω στην καινουργια.

μετα λοιπον τωρα αρχες Δεκεμβριου που η εταιρία συγκεντρωσε τα προιοντα στην αποθηκη της για να μου τα στείλει, μου στελνει και payment request.

τα πληρωνω με την paypal και η διακασία προχωράει, τα πακετάρησε και ειναι στο δρόμο.

Ομως το θέμα ειναι οτι πληρωσα το ποσο τωρα (στην ουσια 2 φορες το ιδιο) γιατι εκεινη η συναλλαγη που ελεγε Expired το ποσο εκεινο ακομα (μετα απο 1,5 μηνα δεν ηρθε στην καινουργια μου καρτα.

Τι γινεται ξερει κανεις? το εχει αντιμετωπίσει?

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP