https://www.youtube.com/watch?v=ENPXSVyO6Yc
φερνω χορευτρια για το παρτυ του Χαντε....
Καλημερα εβγαλα χτες μα χρεωστικη την φορτωσα και ολα οκ!
Πηγα ανοιξα λογαριασμο σε ebay και paypal αλλα......
Το paypal μου αφαιρεσαι 1.5 ευρω ωστε να πιστοποιησει την καρτα και μου λεει οτι στην χρεωση εχει καταγραφει ενας 4ψηφιος που αυτον θα χρησιμοποιησει για την πιστοποιηση! Επειδη ειναι γενικα απο καρτες ειμαι ασχετος......πρεπει να παω τωρα απο την τραπεζα να ζητησω τις κινησεις που εγιναν στο λογαριασμο ωστε να δω τον τετραψηφιο?
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Dermatis (12-11-13), jkourkoulis (12-11-13), Konstantinos E60 (12-11-13)
δε θυμαμαι σιγουρα για ποιο λογο, αλλα νομιζω Πανο οτι θελει το paypal
τον αριθμο για να κανει verify the address ή την καρτα ή κατι τετοιο...?
οπότε Παρη, ειτε ρωτας στην τραπεζα (αν βιαζεσαι), ή περιμενεις το λογαριασμο οπου θα αναγραφεται ο κωδικος.
υγ. ειναι καιρος τωρα που το ειχα κανει.
Dermatis (12-11-13)
Dermatis (12-11-13)
Πηγα eurobank και ενεργοποιησα το e banking για να παρακολουθω απο το pc τις κινησεις!
Στο paypal γραφει πως χρειαζεται verify η καρτα αρα προφανως δεν θα μπορω και να αγορασω! Αλλωστε στο paypal μου βγαζει μηδενικο υπολοιπο και οχι το υπολοιπο της καρτας!
Παντως χτες εκανα την χρεωση του 1,5 ευρω αλλα στο λογαριασμο δεν εχει φανει ακομα!
Ειναι λογικο αυτο?
Αυτο λεει το paypal:
Raise your account limits and get Verified
We made a ¤1.50 EUR or equivalent charge to your card on Nov 11, 2013.
Check your summary of financial activity provided by your card issuer for the unique code we sent with the charge.
Card to confirm
Sample card statement
Enter PayPal code (4 numbers)
We'll refund the ¤1.50 EUR or equivalent charge into your PayPal account within 24 hours after you confirm your card.
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Προσωπικά δε θυμάμαι να έκανα ποτέ το verification αλλά έχει περάσει και καιρός. Πάντως μην περιμένεις να βλέπεις το balance της κάρτας στο balance του PayPal. Απλά θα τα τραβάει τη στιγμή της πληρωμής.
Sent from my LT22i using Tapatalk
Δηλαδη μπορω να ξεκινησω αγορες και ας μου λεει unverified?
Σε visa της κύπρου που έχω (πειραιώς πλέον) η κίνηση ήθελε 2-3 μέρες για να εμφανιστεί.
Μπορείς να πάρεις τηλ το τμήμα της τράπεζας για τις χρεωστικές και να ζητήσεις
τον 4ψήφιο κ θα σε καθοδηγήσουν αυτοί.
μέχρι να το κάνεις αυτό δε θα μπορείς να αγοράσεις μέσω paypal