Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 482

Θέμα: Προτάσεις για αγορά Μ3 Ε46

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos-M3 CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    + 1000000 ..... δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο...
    αιμιλιε απο την στιγμη που οπως ισχυριζεσε εχεις καλη σχεση μετα αυτοκινητα... δεν εχεις παρα να ελεγξεισ το αμαξι ...σε μηχανικο φανοποιο να ελεγξεις το ιστορικο απο bmw και αν λαβεις υποψη καποια θρεντ για το τι πρεπει να προσεξεις ...τοτε θα εχεις ολοκληρωμενη αποψη και δεν χρειαζεσε τιποτα αλλο!! ολα τα αλλα ειναι μπουρδες ... φιλικα παντα ....
    Καλημερα Νικο,
    Το αν εχω καλη σχεση με τα αυτοκινητα το διαπιστωσες μαλλον απ τη συντομη γωριμια μας αφου την επομενη μου εστειλες p.m....για συμβουλες.Για Μ3 εμπειρια δεν εχω και εμπλουτιζω τις γνωσεις και απο δω με τις χρησιμες συμβουλες,εμπειριες των μελων,που ειναι πολυτιμες.
    Για να φτασεις σε μηχανικο,φανοποιο, ξανα επαναλαμβανω πρεπει να υπαρχει επικοινωνια και χημεια μεταξυ πωλητη αγοραστη.Δεν υπαρχει χρονος για χασιμο απο κανεναν.Αν και πολλες φορες διαθετω αρκετο χρονο για να υπερασπιζω τις τοποθετησεις μου ωστε να μη γινοντε μπουρδες.Το κινητο μου δε το εχει αυτος που με ενδιαφερει αλλα δε φταιω οταν το καλω συνεχεια...δεν το σηκωνει...και διαλεγει την οδο του πληκτρολογιου.

2. The Following User Says Thank You to aimiliosbmw For This Useful Post:

Vasilis M3 (11-11-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP