https://www.car.gr/parts/view/3480924/
700Ευρώ τα Φαραώ...
τον πηρα τηλεφωνο προχθες, και ηταν να κατεβω αυριο αθηνα εαν εβγαζα συνενοηση για να αγορασω το σαλονι με ολη την καλη διαθεση.. ο τυπας ομως απο το τηλεφωνο ειπε οτι του οδηγου ειναι φαγωμενο εκει που την πατανε ολα και οτι το σαλονι ειναι σε καλη κατασταση( δηλαδη απο κοντα θα ηταν πιο κατω απο καλη κατασταση φανταζομαι..) με αφορμη αυτο του ειπα να βγαλει μερικες ακομα φωτογραφιες και να μου στειλει ωστε να το δω καλητερα και ακομα περιμενω, ενω χθες το απογευμα επαιρνα τηλεφωνο και δεν απαντουσε για κανενα λογο... ο τυπας κατα την γνωμη μου ειναι αμφιβολου εμπιστοσυνης !!!![]()
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
Κρίμα, καλή τιμή πάντως τα 700 για κομπλέ όλο το σαλόνι... υπάρχουν άλλες 2-3 αγγελίες κοντά στο 1000ρικο στο car...
Επειδη σε βλεπω καιγεσαι για vader απο Μ3 Ε36 να ξερεις οτι η στηριξη που εχει ΔΕΝ ειναι και η καλυτερη εως ελαχιστη......ειναι κουραστικα και αβολα και ενοχλητικα στην μεση.
Να εχεις υποψη σου οτι αν δεν ειναι ανακτασκευασμενα και εχουνε κατσει,ξεχνα την μεση σου.
Ειναι σχεδιαστικα θεικα,χαρακτηριζουνε την Μ3 Ε36 και οι καθρεφτες οι εξωτερικοι οσο τιποτε αλλο ΑΛΛΑ να ξερεις οτι θα την ακουσεις στα ταξιδια,μεσα στην πολη δεν θα το πολυ καταλαβεις.
Αυτο απο προσωπικη εμπειρια με Μ3 Ε36 3.0 στην κατοχη μου 4,5χρονια.
Δεν ξερω αν βοηθησα,απλα στο λεω.
insane in the ///Midbrain
Bazil Van Sinner (01-04-13), BILL007 (30-03-13), nikos1400 (30-03-13)
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
Tsik.D. (01-04-13)
Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να βγούν αυτά τα "καρούμπαλα" δίπλα από το προσκέφαλο και η ζώνη για να βάλω αυτά τα καθίσματα σε σεντάν και να μην κοπανάνε άσχημα στο μάτι?
Ή μήπως είναι πιο εύκολο να ξυλώσω τις υπάρχουσες ζώνες μου και να κρατήσω αυτές των καθισμάτων?
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
Πολύ βαβούρα έχει για να γίνει σωστό και να μπει στο σεντάν. Θα σου κοστίσει όσο να πάρεις απο Μ3 coupe τελικά δυο μπροστινά που μπαίνουν με τη μια και χωρίς μόντες![]()
Lambros46 (11-11-13)