Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 482

Θέμα: Προτάσεις για αγορά Μ3 Ε46

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manosm3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    sorry που παρεμβαινω αλλα θα μου πεσουν τα μαλλια μ αυτα που διαβαζω τοσες μερες.

Ο Αιμιλιος πουλαει ενα ε21 2.800 (!!!), τιμη κατα πολυ υψηλοτερη απο ενα μεσο 36αρι και μηδενιζει σχεδον ολα τα Μ46αρια κοστολογωντας τα στα 15.000 μαξ...
    Το χρυσαφι το Μ3, που δεν το ξερω κιολας, αλλα το παιδι που το ξερει εγραψε την γνωμη του μονο τροπετο δε βγηκε απο την ιντερνετικη επιθεωρηση και σαφεστατα υπερεκτιμημενο. Το οποιο φοραει πολλη και πανακριβη προικα πανω του και συμφωνα με το παιδι που γνωριζει το αμαξι, ειναι πολυ ΟΚ συνολο και προφανως ακριβοπληρωμενο και επειδη εχει μπει σε πιστα δεν αξιζει...
    Αυτο που δειχνει ο αιμιλιος ειναι ατομο που θελει να αγορασει σε τιμη πατωμα και ταυτοχρονα πουλαει σε τιμη ταβανι! Και παρολο που τον εχουν ρωτησει για το μπατζετ του, εχει αποφυγει να απαντησει... Το ενα του ξυνιζει και το αλλο του βρωμαει...
    Αντε τωρα να εχεις ενα ακριβοπληρωμενο και προσεγμενο αμαξι ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ οπως πρεπει και να σου λεει ο αλλος "ααα το εβαλες πιστα, εχει και εισαγωγη csl, κοψε μου 5 χιλιαρικα"
    Σου παραθετω τα παρακατω απο απαντησεις μου και για το Ε21 που το χεις ξαναπει αλλα δε μπηκες στο κοπω να το διαβασεις και για το budget μου οπως εχουν υποθει.Μαλλον στη συζητηση ερχεσε ουρανοκατεβατος....
    copy-paste απο προηγουμενα post...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aimiliosbmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταρχάς δεν υπάρχει σύγκριση...2800 φίλε μου κάνει μόνο το μπλοκέ και τα διπλά που έιναι κούτας και για να στέκεται έτσι μετα απο 36 χρόνια να είσαι σίγουρος οτι δεν πληρώνεται με 2800!!!
    Δεύτερον απο που έβγαλες συμπέρασμα οτι θέλω να πάρω Μ3 κοψοχρονιά?
    Sorry αλλα νομίζω οτι είναι λίγο άτοπο το σχόλιο.Φιλικά πάντα
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aimiliosbmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά όλοι μια χαρά τα λέμε...
    Εγώ απλά θα κάνω τη τοποθέτηση διαφορετικά αφού έχω δημιουργήσει ερωτηματικά για το ποσό που διαθέτω...στα 15 μακάρι να υπήρχε κάτι ενδιαφέρον,γύρω στα 20 για ένα αρκετά καλό και 25 ταβάνι αλλα όχι για αυτοκίνητα που θα έχουν 1500000khm.Τότε θα μιλάμε για αυτοκίνητο πολύ αστεράτο και δε μιλάω για τα χ extra που είναι καλοδεχούμενα.
    Παραπανω μιλαω για ευρω...τι δε καταλαβενεις???

2. The Following User Says Thank You to aimiliosbmw For This Useful Post:

Vasilis M3 (10-11-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP