άρα μπορώ να πάω για παράδοση πινακίδων ένα μήνα μετά τ λήξει του συμβολαίου χωρίς να φάω το πρόστιμο?
άρα μπορώ να πάω για παράδοση πινακίδων ένα μήνα μετά τ λήξει του συμβολαίου χωρίς να φάω το πρόστιμο?
PANOS-E60 (09-11-13)
το οτι ισχυει η καλυψη μεχρι 30 μερες απο τη ληξη, δεν σημαινει οτι σε ελεγχο της τροχαιας δεν θα φας προστιμο αν εχει ληξει.
Μαλιστα ειναι και τσουχτερο το προστιμο.
Ακομα και αν εχει εκδοθει η ανανεωση του ασφαλιστηριου συμβολαιου ,αν δεν εχεις το ειδικο σημα μαζι σου τρως προστιμο!!!
BILL007 (09-11-13), gant (10-11-13), oldcarskickass (09-11-13)
To παραπάνω ισχύει ΚΑΝΟΝΙΚΑ και με το νόμο.
Έτσι την έπαθα εγώ για 2 ημέρες που δεν παρέλαβα το ασφαλιστήριο ενώ είχε εκδοθεί με σταματάνε για έλεγχο τους λέω το και το.
Το λοιπόν παίρνω τηλέφωνο τον ασφαλιστή και σε συνεννόηση (και με την επιείκεια των οργάνων) τον περιμέναμε καμιά ώρα να έρθει με το χαρτί.
Εν τέλει κόπηκε πρόστιμο για μη επίδειξη διπλώματος, αλλά το 500¤ στο τσακ το γλύτωσα.
εγω με την σειρα μου μπορω να βοηθησω σε ανταλακτικα αυτοκινητων και μοτο για τα παντα
Ε36 mpack
BILL007 (10-11-13), Dimimav (10-11-13), gant (10-11-13), HLIAS - E36 (10-11-13)
Μετα απο πολυ καιρο ξεθαψα απο το υπογειο την εν λογο μοναδα.pentium processor 166mhz 16mb ram,Windows 98.Τι καλωδιο χρειαζομαι η καρτα για να συνδεθω με τα τωρινα μοντεμ???
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
Την Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!
https://www.youtube.com/watch?v=wasYNNfnfVE
δε νομιζω να αξιζει το κοπο εκτος αν μιλαμε για λινουξακι μεσα και κατεβαστηρι.
Μιλα με Βασιλη 007. Πρεπει να εχει και ακρη για να σε φτιαξει εκτος απο το να σε κατατοπησει
Χρειαζεται καρτα δικτυου τυπου ISA αλλα και το cd με τους drivers για να λειτουργησει σωστα.Αν εχει καποιος που δεν χρειαζεται ας μου πει.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
Την Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!
https://www.youtube.com/watch?v=wasYNNfnfVE
Ακριβώς. Για να το συνδέσεις χρειάζεσαι μια κάρτα δικτύου ISA και τη δισκέτα με τους οδηγούς της, oύτε καν cd![]()
michaelp900 (11-11-13)
Μιας και πέρασα επιτέλους και το τελευταίο μάθημα στη σχολή μου(Ναυτιλιακών Σπουδών), αν υπάρχει κάποιος που μπορεί αυτός ή έχει κάποιο γνωστό να με στείλει σε κάποια ναυτιλιακή εταιρεία να κάνω 2 μήνες πρακτική που χρειάζομαι για το πτυχίο θα με βοηθούσε πολύ.
![]()
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI