Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: Μικρό πόλης.Προτάσεις...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Larisa
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βασικά έχω εμπειρία από aygo είναι όντως σκυλιά και δεν καίνε τίποτα.Εχουμε ήδη ένα στην οικογένεια που δεν θα μπορώ να το χρησιμοποιώ βέβαια για προσωπικό μου αλλά όπως και να έχει και δεύτερο ίδιο αμάξι δεν θέλω.

Τα opel καλά,χρυσά απλά προσωπικά τα απεχθάνομαι.
    Citroen είχαμε πολλά χρόνια δεν έχω και τις καλύτερες εμπειρίες από Γαλλικα.
    To panda έχει το ίδιο μοτερ με το 500ρακι που λέω και όπως και να έχει δεν είναι τόσο όμορφο.
    Βασικά οι δύο επιλογές που κατέληξα είναι αυτές επειδή μου αρέσουν κιόλας προσωπικά.Το αμάξι θα το χρειαστώ καθαρά και μόνο για πόλη και θα μεταφέρει το πολύ δύο άτομα.Ξέρω το smart είναι το ιδανικό απλά αυτοί οι κινητήρες έχουν τα θεματάκια τους και άλλο ένα μειονέκτημα είναι οτι σε ένα χρόνο βγαίνει το καινούργιο μοντέλο.
    Το 500ρακι πιο όμορφο ,σίγουρα πιο αμάξι αλλά σίγουρα πρέπει να καταναλώνει και παραπάνω απο το smart.Το 500ρακι απο θέμα ανταλλακτικά και κόστος πως πάει;Ρωτάω επειδη τα smart είναι πραγματικά φαρμάκι.

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο merbeind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασικά έχω εμπειρία από aygo είναι όντως σκυλιά και δεν καίνε τίποτα.Εχουμε ήδη ένα στην οικογένεια που δεν θα μπορώ να το χρησιμοποιώ βέβαια για προσωπικό μου αλλά όπως και να έχει και δεύτερο ίδιο αμάξι δεν θέλω.

Τα opel καλά,χρυσά απλά προσωπικά τα απεχθάνομαι.
    Citroen είχαμε πολλά χρόνια δεν έχω και τις καλύτερες εμπειρίες από Γαλλικα.
    To panda έχει το ίδιο μοτερ με το 500ρακι που λέω και όπως και να έχει δεν είναι τόσο όμορφο.
    Βασικά οι δύο επιλογές που κατέληξα είναι αυτές επειδή μου αρέσουν κιόλας προσωπικά.Το αμάξι θα το χρειαστώ καθαρά και μόνο για πόλη και θα μεταφέρει το πολύ δύο άτομα.Ξέρω το smart είναι το ιδανικό απλά αυτοί οι κινητήρες έχουν τα θεματάκια τους και άλλο ένα μειονέκτημα είναι οτι σε ένα χρόνο βγαίνει το καινούργιο μοντέλο.
    Το 500ρακι πιο όμορφο ,σίγουρα πιο αμάξι αλλά σίγουρα πρέπει να καταναλώνει και παραπάνω απο το smart.Το 500ρακι απο θέμα ανταλλακτικά και κόστος πως πάει;Ρωτάω επειδη τα smart είναι πραγματικά φαρμάκι.
    το Σμαρτακι ΝΤΙΖΕΛ νομιζω ΔΕΝ εχει θεματα μηχανικα. το μοτερ ειναι στην ουσια ιδιο ακριβως με την παλια σειρα Σμαρτ αλλά με αλλο προγραμμα.
    δεν εχει τα "θεματα" που ειχαν τα 600αρακια τα παλια Σμαρτ και κυκλοφορησε η φημη.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP