Εγω λεω κανε την αγορά
Του μοτέρ ξεκινά σιγα σιγα και το πράμα έρχεται μονο του !!
Τι θέλει τι δε θέλει
Εγω λεω κανε την αγορά
Του μοτέρ ξεκινά σιγα σιγα και το πράμα έρχεται μονο του !!
Τι θέλει τι δε θέλει
Bazil Van Sinner (12-10-13), BILL007 (15-10-13)
Ωραια,ποιο μοτερ?
Προφανως γνωριζεις πολυ καλα το ψυχοτροπο του θεματος,θελω να το απολαυσω οσο περισσοτερο γινεται!Και για να το απολαυσω οπως εγω θελω,πρεπει να γινουν καποια πραγματα με τη σειρα τους.Χρονο θα χουμε,οποτε δεν παιζει θεμα,οικονομικα θα το καλυψω,οποτε αυτο που μενει ειναι να ικανοποιησω το ego μου.
Και το ego μου λεει το εξης,οπως για να μαγειρεψω ενα φαγητο και να το απολαυσω απο την πρωτη φορα,χρειαζεται να μαθω την συνταγη,το πως δηλαδη,τα υλικα και τις ιδιαιτεροτητες τους για να τα "δουλεψω" αναλογα
και την επομενη φορα που θα κανω το ιδιο φαγητο να ειμαι ακομη καλυτερος,
Ετσι θελω και σ'αυτην ,την μοναδικη για μενα μεχρι στιγμης,περιπτωση και με το μειονεκτημα οτι δεν θα μπορει να "ξαναμαγειρευτει" ,να ετοιμαστω τοσο οσο να μην βρεθω προ εκπληξεως και βασανων,και αυτος εδω ο χωρος ,με αυτα τα ατομα που τον τροφοδοτουν συνεχεια ,πιστευω πως ειναι ο καταλληλος για να παρω πολλες απο τις απαντησεις που ψαχνω
Θελω να εξαντλησω/ουμε ολα τα περιθωρια που μας δινετε απο θεμα πληροφοριων. Ετσι θα εχουμε οικονομια σε αστοχιες και προβληματα που ηδη εχουν προκυψει σε διαφορες αλλες αποπειρες.
Τελος για να καταλαβουμε λιγο και το ρομαντικο του θεματος,και να μου περισσευαν τα λεφτα σε καμια περιπτωση δεν θα εδινα την καροτσα σε ενα μαστορα με παραγγελια να μου ετοιμασει ενα βε-οχτω![]()
Bassakos (13-10-13), BILL007 (15-10-13), chrisgiapz3 (12-10-13), nikos valvetronic (12-10-13), zaharias (08-11-13), ΔημήτρηςΜ3 (12-10-13)
Kostas Maras (08-11-13), zaharias (08-11-13)
Bazil Van Sinner (08-11-13), dark knight (08-11-13), Kostas Maras (08-11-13)
ο Μ54Β30 μπαινει κουτι σε ε46 2,2.χρειαζεσαι μονο μπλοκ,πολλαπλη εισαγωγης,πεταλουδα,μαφ,φι τροκουτι και ενα τελικο εξατμισης.φορτωνεις και το προγραμμα του 330 και εισαι ετοιμος.ολα τα αλλα ειναι ιδια ή δεν χρηζουν αλλαγης γιατι θα αντεξουν.σιγουρα δεν θα τρελλαθεις απο τη διαφορα ιπποδυναμης οπως ενας κατοχος 316.αλλα η ροπη ειναι σχεδον κατα 50% αυξημενη και θα σε χαροποιησει!!και δεν φαινεται σε ελεγχο η μετατροπη!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dark knight : 08-11-13 στις 10:09
Bazil Van Sinner (08-11-13)
Βασιλη κανε λιγο υπομονη να σου δωσω το μοτερ μου!
Bazil Van Sinner (08-11-13)
Βασιλη το μοτερ του 330 ειναι αστερι ΑΛΛΑ δεν αντιλεγω οτι η V8-ίλα και σαν project αλλα και σαν αποτελεσμα ειναι προκληση.
Βεβαια πρεπει να εχεις το νου σου για ΚΤΕΟ-ελεγχους (εχουνε αγριεψει εχε υποψη σου),εισαι γενικα εκτεθειμενος (με το V8).
insane in the ///Midbrain
BILL007 (08-11-13), nikos1400 (08-11-13), Vasilis M3 (08-11-13)
παλι δεν θα ειναι αρκετο!Τα 300αλογα θα ειναι το "πατωμα".
Lunatic στο μυαλο μου μεσα εισαι ρε φιλε
Την εχω "ακουσει" πραγματικα,συνεχεια σουτια κατω απο την μεση και ομως αυτα τα μαμημενα τα γονατα αντεχουν ορθια....
Toφωναζει V8
5litro και Ελευθερα τελικα....να αντιλαλουνε τα βουνα εδω πανω που ειμαι!!!!!!
Τοαπο την αλλη μ'εχει βαλει μεχρι και σε σκεψεις υπερτροφοδοτησης,να μην εχω προβλημα με τον νομο και με την συνειδηση μου.
Σιγουρα εχει πολλες σελιδες το νημα ακομη,ειμαι σιγουρος,θα παρακαλουσα για την βοηθεια σας.
Vasilis M3 (08-11-13)
Τυπε μου μολις ετοιμασει το γλυκο αγορι το προτζεκτ ελα μια βολτα απο σαλονικα μερια; να γλυκαθεις.
Bazil Van Sinner (08-11-13), mormon (08-11-13)
Βάζεις ένα τρίλιτρο, το δηλώνεις, κτεο μεο, μετά υπερτροφοδότηση και είσαι έτοιμος !
ΔημήτρηςΜ3 (08-11-13)