Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 482

Θέμα: Προτάσεις για αγορά Μ3 Ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν μιλάγαμε για 92αρι θα ήταν αλλιώς το 46 τι να πεις δεν το πουλάω για ενα κομμάτι ψωμί θα το βγάλω Γερμανία ; Αστείο ! Για τέτοιου κόστους χρήσης ,φορολόγησης αυτοκίνητα επιχειρήματα και το επάνω χέρι έχει μόνο ο αγοραστής υπέρ του όπως είχες εσύ κάποτε όπως είχα εγώ κάποτε σαν αγοραστές.καποιος δεν θυμάμαι ποιος εδώ είχε γράψει ότι πουλιέται πλέον μόνο το καλύτερο στην τιμη του φθηνοτερου...
    Εγώ σαν αγοραστής πάντως δεν έβαλα ταβάνι τιμής για τον απλό λόγο οτι η τιμή πραγματικά θα καθοριστεί απο μένα αφου θα αξίζει<<στα μάτια μου>>πάντα.Ομως απο τη σύντομη εμπειρία μου αν ο πάτος σε κατάσταση είναι στα 10000¤,δε μπορεί ο κάθε πωλητής χωρίς να ξεχωρίζει το αυτοκίνητό του να ζητάει 20000¤.Ε τότε καλύτερα να αγοράσει κανείς του πάτου και τη διαφορά να την επενδύσεις στο αυτοκίνητο όπως θες εσύ.Την άλλη να ακούς κάτι τιμές 28500¤ αλλά τελικά το αυτοκίνητο να μην είναι αυτό που νομίζει και ο ίδιος ο πωλητής...
    Καλός η κακώς ούτε ο αγοραστής ευθύνεται για την οικονομική κατάντια που μας βρήκε,τέλη κυκλοφορίας,φόρους πολυτελείας κλπ.Επίσης ας κοιτάξουμε και λίγο με την οικονομία Γερμανίας τι τιμές παίζουν!!!
    Οπως δυσκολευονται να τα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες,με την ίδια δυσκολία θα πληρωθούν κι απο το κάθε νέο αγοραστή.Δεν έχω βρέι ακόμα το δέντρο που βγάζει ευρό στο κήπο μου όπως και όλοι μας φαντάζομαι.Με την ίδια δυσκολία που αγοράστηκαν κάποτε στα 40 και 50...με την ίδια δυσκολία αγοράζει κανείς στα 15,20,25 σήμερα που μιλάμε.Μη ξεχνάμε τη παλαιότητα του αυτοκινήτου με τριψήφια νούμερα στη πλάτη και πιθανές βλάβες που δεν έχουν πληρωθεί ακόμα.

Υ.Γ.
    Στα μέχρι τώρα τα πιο πολλά μόνο λάδια έχουν αλλάξει.Αναρωτιέμαι αυτά τα Μ3 ρε παιδιά μόνο λάδια θέλανε μέχρι τα 100000khm + ?
    Τα περισσότερα ούτε βιβλίο service,τιμολόγια αν θες...γυρισμένα khm κάργα κλπ

2. The Following 2 Users Say Thank You to aimiliosbmw For This Useful Post:

hades7 (07-11-13), Panos 316T (07-11-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aimiliosbmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε τότε καλύτερα να αγοράσει κανείς του πάτου και τη διαφορά να την επενδύσεις στο αυτοκίνητο όπως θες εσύ.
    Γιατι δεν το κανεις ετσι τοτε ?
    Εισαι σιγουρος οτι αυτο που θα ειναι αψογο στα δικα σου ματια, θα ειναι και στην πραγματικοτητα?
    M3 CSL

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aimiliosbmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε τότε καλύτερα να αγοράσει κανείς του πάτου και τη διαφορά να την επενδύσεις στο αυτοκίνητο όπως θες εσύ.
    Γι αυτό τον λόγο σε ρώτησα Αιμίλιε αν έκρινες πως τα 12-14 χιλιάρικα ήταν καλά για να το πάρεις και στην συνέχεια να το φέρεις στα μέτρα σου με τα ρέστα που θα σου μείνουν...τέλος πάντων εσύ το είδες απο κοντά,ξέρεις και τι θες οπότε δεν επιμένω

Πάντως το ///Μωρό απο την Θεσσαλονίκη που έβαλε ο Σωκράτης είναι νομίζω ότι καλύτερο υπάρχει στο car.gr αυτή την στιγμή!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα είναι ότι ο ήχος του S54 δε συγκρίνεται με τίποτα!

5. The Following User Says Thank You to Vasilis M3 For This Useful Post:

steliosm46 (07-11-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP