Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ αυτό που ξέρω κώστα είναι το τώρα, η αληθινή πραγματικότητα δλδ όπου καθένας κάνει ότι μπορεί απο μόνος του χωρίς την πλάτη της τράπεζας.

κάποτε αν δεν έβγαινε κάποιος στις υποχρεώσεις του, πήγαινε έπινε 3 καφέδες σε τρία καταστήματα, και όποιου διευθυντή του άρεσε περισσότερο η μάπα του, έπαιρνε χρηματοδότηση. στο κεφάλαιο των παροχών όμως, η κατάσταση δε νομίζω να ήταν διαφορετική απο την σημερινή. αν το ΙΚΑ πχ δούλευε όπως έπρεπε, δεν θα υπήρχαν ιδιωτικά ιατρείανα δέχονται κόσμο και κοσμάκη που δεν μπορούν να περιμένουν 6 μήνες για μια εξέταση. αυτό απο μόνο του, πάει και αλλού, σε προβλήματα που τρέφονται τόσα χρόνια, όπως η φοροδιαφυγή στους μπλοκάκηδες. το να οθεί το ίδιο το ταμείο τον ασφαλισμένο του σε έναν ιδιωτικό γιατρό για εξέταση επι μαύρης χρήμασης, δεν είναι πρόβλημα? δεν έχει μερίδιο ευθύνης η υπηρεσία?

απο την άλλη, ακόμα και σήμερα, 50 ετών πρόωρη σύνταξη. τι λέτε ρε...τι λέτε ρε...εν έτη 2013, με την χωρα στην κατάσταση που βρίσκεται, να υπάρχει ακόμα αυτό το προνόμιο. δεν συζητάμε για να κάνουμε συγκρίσεις τύπου οι ιδιωτικοί και οι δημόσιοι. είναι άκρως εξωφρενικό το φαινόμενο. μέχρι και τα 60 του ο άνθρωπος είναι άκρως παραγωγικότατος, το έχω δεί με τα μάτια μου. με τι γνώμονα λοιπόν αφήνουν ελεύθερο κάποιον νσ γίνεται αντιπαραγωγικός απο μια τέτια ηλικία? και δεν τα βάζω με τους ανθρώπους, τα βάζω με το σύστημα που το επιτρέπει. χαίρω πολύ χαιρόπουλος που λένε, και εγώ το ίδιο θα έκανα αν μπορούσα. να υπάρχει όμως και μια λογική και δικαιοσύνη στο σύστημα, όπου πλέον δεν μπορεί να έχει ακόμα καλοχαιδεμένους.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 8 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (06-11-13), Bitz (06-11-13), hades7 (06-11-13), katsaraios (09-11-13), Kostas_1 (06-11-13), pilot (09-11-13), Samaro (06-11-13), vagmag (06-11-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP