Διαβασε τα 2 ποστ σου και πες μου τι πρεπει να καταλαβω που δεν καταλαβα λογω pc?
Η εμπρος πινακιδα δεν εχει καμια σημασια, η πισω μετραει παντου. Ναι ειναι εισπρακτικο. Οπως εισπρακτικο μετρο ειναι και αυτο με τις καμιναδες, αν σε κοπτει η μολυνση, μειωσε τη τιμη του πετρελαιου. Δεν σε κοπτει η μολυνση ομως, μαλακιες στο τετραγωνο, να αρπαξεις τα λεφτα απο αυτους που καινε ξυλα αντι για πετρελαιο θες.
Επειδη ομως Γιαννη εσυ θα σεβεσαι τον ηλιθιο νομο, δεν θα αναβεις το τζακι σου. Οταν κρυωσουν τα παιδια σου πες τους οτι "ετσι λεει ο νομος".
Πεφτω σε 1-2 μπλοκα το μηνα/διμηνο, οπως καταλαβαινεις εχω πεσει σε αρκετα για να πω οτι ο συγκεκριμενος ηταν κομπλεξικος και παιδακι που βγηκε απο τη σχολη.
Θελω αστυνομια με ******α, πρωτη στη γραμμη, να κανει καλο στο τοπο της, να "πιανει" αυτους που πραγματικα βλαπτουν. Ειναι το ιδιο κοκκινο φαναρι με Κ.Ε.Κ? Οδηγηση με 2 μπουκαλια αλκοολ με φιμε? Ειναι το ιδιο αυτο που κανει ο Παναγιωτης ή ο Θανασης πχ με τον βλακακο που μου ειπε οτι τα βγαζει σε μια μερα, ατσαλακωτος στο κεντρο της Αθηνας? Να πουλαμε πνευμα ξερουμε ολοι, πραξεις θελουμε. Τι σχεση εχει η ΔΙΑΣ που χαροπαλευει για 700¤ με τον εισπρακτορα με το rayban που πουλαει και πνευμα μιση μεριδα ανθρωπος?
Να δω πως θα γραφουν οσους καινε το τζακι τους, χρειαζεται ενταλμα να μπουν σπιτι. Ειναι τοσο ξεφτιλες που θα κολλανε τη κληση στην εξωπορτα.