Σελίδα 54 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 444525354555664104154 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 531 έως 540 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο μικρος του αντιπαλος δεν μπορει να τον ακολουθησει ουτος η αλλος για πολλους λογους και προφανεις λογους.

αρα το αν ανοιγουνε και οι 2 κυριακη τι αλλαζει στην ολη υποθεση?

μαλλον κερδισμενοι μπορουνε να βγουνε και οι 2
    Φίλε Στέλιο το εμπόριο ειναι μεταπρατικό δεν παράγεις κάτι δεν ειναι ορυχείο που όσες μέρες περισσότερες δουλέψεις τόσο περισσότερο μετάλλευμα θα βγάλεις . Η ποσότητα εδώ του " μεταλλεύματος " ειναι συγκεκριμένη ειναι οι 10 δραχμές που λέγαμε ότι περισσευουν στον καθέναν να ξοδέψει .απο αυτό το σύνολο των δραχμών απο όλους τους καταναλωτές εσύ το κρατος με εξωθεις στην εξάντληση ωςτε να μην εχω τις δυνάμεις να διεκδικήσω τις οςες δραχμούλες μου αναλογούν
    αντε γεια...

2. The Following 3 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Bitz (05-11-13), chrisgiapz3 (04-11-13), katsaraios (04-11-13)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Περιμενοντας το μεσημερι να σχολασει η κορη μου απο το σχολείο μας καλει ο δασκαλος ολους τους γονεις για καποιο προβλημα που εχει προκυψει με το ολοημερο. Μπαινουμε σε μια τάξη και ρωτάει ποιοι μπορουν να μην στειλουν τα παιδια ωστε να μειωθει ο αριθμος αυτων γιατι δεν υπάρχουν διάθεσιμοι δασκαλοι για τις επιπλέον ωρες η απαντηση ηταν κανενας μιας και δουλευουν ολοι και για αυτο το λογο στελνουμε και τα παιδια στο ολοημερο. Αυτο που με εκνευρησε ομως και εγινε της τρελής ηταν το θρασος του μολις ειπε οτι ξεπερνα κατα πολύ τις 25 ωρες εργασίας την βδομάδα. βριστηκαμε στο τελος του εκλεισα του καραγκιοζη την πορτα στα μουτρα και εφυγα. Αι στο διάλο με τους μ@λακες.

Οσο για χθες στην αγορα απο οτι μου ειπε η γυναίκα γινόταν της τρελής τουλαχιστον ο Hondos εκανε καλους τζιρους το θεμα σημερα ειναι οτι σκοτωνανε μυγες μιας και δεν υπηρχαν πελατες ουτε για δειγμα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Leonidas_E39 : 04-11-13 στις 23:05

4. The Following 9 Users Say Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

A8hnaios (05-11-13), Bazil Van Sinner (04-11-13), chrisgiapz3 (04-11-13), hades7 (04-11-13), joseph (04-11-13), Konstantinos E60 (05-11-13), nikos1400 (05-11-13), Panos 316T (05-11-13), vagmag (05-11-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Οσο για χθες στην αγορα απο οτι μου ειπε η γυναίκα γινόταν της τρελής τουλαχιστον ο Hondos εκανε καλους τζιρους το θεμα σημερα ειναι οτι σκοτωνανε μυγες μιας και δεν υπηρχαν πελατες ουτε για δειγμα.

Α γεια σου!!!!
    αντε γεια...

6. The Following 2 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Leonidas_E39 (04-11-13), Nino (05-11-13)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη φαντασου στην εταιρια που δουλευει και ειναι απο τα καλα brand name εδωσε 70 κομματια φαντασου τι εκανε το υπολοιπο μαγαζι.

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το θέμα ειναι όχι τι έκανε χθες αλλα τι έκανε σήμερα ... Τελείωσαν μάλλον οι δραχμούλες που λέγαμε
    αντε γεια...

9. The Following 2 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

BILL007 (05-11-13), Leonidas_E39 (04-11-13)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ετσι ειναι ακριβως οπως τα ειπες παραπανω.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το ζουμι ειναι στα λογια του Μυτιληνιου ..
    Ο κοσμος εχει συγκεκριμενο ποσο να διαθεσει οι εποχες με τις απλες και τα ανοιγματα με πλαστικο χρημα τελειωσαν οποτε το κρατος λειτουργει για μια ακομα φορα κατα της μικρομεσαιας επιχειρησης που ειναι η ατμομηχανη του ιδιωτικου τομεα...
    Για αυτο και οι περισσοτεροι κλεβουν οτι μπορουν τι Κυριακες τι αποδειξεις τι εισφορες δεστε γυρω μας οποιος φαει το μισο ευρω του αλλου ειναι η κατασταση ...
    Αλλα βρε παιδια ειναι και στην ρατσα μας η οκνηρια ,η χαλαροτητα,η γραψαρ@@δινη αντε να πιουμε σημερα και αυριο κατι θα κανουμε..
    Εγω δλδ 19 χρονια Κυριακες και αργιες ειμαι τριμαλ@κας που δουλευω ενω το πιτσιρικι υπαλληλος 20-25 δεν μπορει να κατσει Κυριακη γιατι η παρεα του θα βολταρει η θα οργανωσει καφε και ρεκλαμα σε κλαμπ...
    Τι να πω ...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

12. The Following 9 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

A8hnaios (05-11-13), Bazil Van Sinner (04-11-13), Bitz (05-11-13), hades7 (04-11-13), joseph (05-11-13), Konstantinos E60 (05-11-13), Leonidas_E39 (04-11-13), Panos 316T (05-11-13), pilot (05-11-13)

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Leonidas_E39 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Περιμενοντας το μεσημερι να σχολασει η κορη μου απο το σχολείο μας καλει ο δασκαλος ολους τους γονεις για καποιο προβλημα που εχει προκυψει με το ολοημερο. Μπαινουμε σε μια τάξη και ρωτάει ποιοι μπορουν να μην στειλουν τα παιδια ωστε να μειωθει ο αριθμος αυτων γιατι δεν υπάρχουν διάθεσιμοι δασκαλοι για τις επιπλέον ωρες η απαντηση ηταν κανενας μιας και δουλευουν ολοι και για αυτο το λογο στελνουμε και τα παιδια στο ολοημερο. Αυτο που με εκνευρησε ομως και εγινε της τρελής ηταν το θρασος του μολις ειπε οτι ξεπερνα κατα πολύ τις 25 ωρες εργασίας την βδομάδα. βριστηκαμε στο τελος του εκλεισα του καραγκιοζη την πορτα στα μουτρα και εφυγα. Αι στο διάλο με τους μ@λακες.

Και μετα περιμενουμε να παμε μπροστα σαν χωρα... 25 ωρες την εβδομαδα ε?.. τον κακομοιρο.... Αι σιχτιρ πια!
    Προσωπικα 25ωρο δουλευω σε ενα 2ημερο, και δουλευω, και ολη την εβδομαδα 7 ημερες.. ελεος! Δεν λεω να δουλευουν ολοι 12ωρα απο δευτερα εως δευτερα αλλα βρε παιδια οχι και ετσι...ακου 25ωρες την εβδομαδα......Αι σιχτιρ παλι!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 04-11-13 στις 23:28
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.

14. The Following 4 Users Say Thank You to joseph For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (04-11-13), katsaraios (04-11-13), Leonidas_E39 (04-11-13), vagmag (05-11-13)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Στέλιο το εμπόριο ειναι μεταπρατικό δεν παράγεις κάτι δεν ειναι ορυχείο που όσες μέρες περισσότερες δουλέψεις τόσο περισσότερο μετάλλευμα θα βγάλεις . Η ποσότητα εδώ του " μεταλλεύματος " ειναι συγκεκριμένη ειναι οι 10 δραχμές που λέγαμε ότι περισσευουν στον καθέναν να ξοδέψει .απο αυτό το σύνολο των δραχμών απο όλους τους καταναλωτές εσύ το κρατος με εξωθεις στην εξάντληση ωςτε να μην εχω τις δυνάμεις να διεκδικήσω τις οςες δραχμούλες μου αναλογούν
    Αρη καταλαβαινω τι θες να πεις απλα δεν καταλαβα αν εισαι υπερ του μετρου της κυριακης γενικά ή επιλεκτικά.

Δηλαδη αν υπηρχε ο νομος να ειναι την κυριακη ο μικρομεσαιος ανοικτος και το πολυκαταστημα κλειστο θα συμφωνουσες?

παραδειγμα εσυ εχεις ενα μαγαζι με ρουχα( εισαι στους μικρομεσαιους) και την δευτερα οταν εισαι ανοιχτος, εισαι χαλαρα καθεσαι και δεν εχεις κοσμο, ελαχιστα πραγματα. τα παγια εξοδα σου ομως της ημερας για να κρατησεις αυτο το μαγαζι ειναι στανταρ.

Εαν λοιπον την κυριακη ανοιξεις και γεμισεις απο κοσμο, απο αυτον που δεν μπορουσε να ερθει την δευτερα δεν θα γεμιζες το ταμειο σου? δεν θα ηταν ποιο καλα για σενα? εναν καλο ημερισιο τζιρο?

σαφως και δεν μπορεις να κοντραριστεις με τον ζαρα, γιατι ο ζαρα σε χτυπαει στην τιμη γιατι ψωνιζει τα ρουχα με κοντεινερ, γιατι ειναι αλυσιδα, γιατι του αναλογει το μεγαλο κομματι της πιτας του εμποριου.

εσυ λες δηλαδη οτι απ τις 10 δραχμες, εμενα σαν μικρομεσαιο που μου αναλογουν οι 3 δραχμες για παραδειγμα και οι αλλες 7 πανε στα πολυκαταστηματα, δεν μπορω να τις διεκδικισω αν ανοιγω την κυριακη.
    μμ νομιζω οτι εχεις ενα δικιο με την αποψη οτι ειναι αλλες οι συνθηκες να το λειτουργησει ο μικρομεσαιος την κυριακη και αλλες συνθηκες για το πολυκαταστημα..

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Η ι τελευταία σου πρόταση ειναι το ρεζουμε.14 ώρες ενασχόλησης με την δουλειά χωρίς ρεπό χωρίς άδειες σου μένει μια Κυριακή να αραξεις αλλα πρέπει τώρα να την χάσεις για να είσαι ανταγωνιστικός .θα μου πεις αμα δεν Σ αρέσει κανε κάτι άλλο και δεν θα χω τι να σου απαντήσω
    αντε γεια...

17. The Following 2 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Konstantinos E60 (05-11-13), steliosm46 (05-11-13)

Σελίδα 54 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 444525354555664104154 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP