Αρχικό μήνυμα απο
micz
Α ρε Χρηστάρα τι μου θύμησες πάλι με την e46... Παιδιά είναι το αγαπημένο μου αμάξι γιατί το είχα πάρει το 2000 καινούργιο σαν 316 ci με τα 102 άλογα, απλό, (όχι m pack), χωρίς δέρματα, μόνο αισθητήρες παρκαρίσματος και rdc αν θυμάμαι καλά για την πίεση του αέρα στα λάστιχα. Ήταν μαύρο απλό με γκρι υφαςμάτινο εσωτερικό. Μου είχε φάει τα περισσότερα χρήματα που είχα δώςει ποτέ σε αμάξι για tuning.
Είχα πάρει τον κινητήρα από τον Νίκο (speed and style) σχεδόν καινούργιο (εννοείται δηλωμένο κανονικά στο υπουργείο) και θυμάμαι κάναμε και πατέντα γιατί είχε την ηλεκρονική πεταλούδα και ήταν ο εικοσιπεντάρης (όχι ο τριαντάρης Χρηστάρα) με τα 192 αλόγατα. Μου είχε στοιχήσει σχεδόν 50.000 και το πούλησα το 2004 στα 30.000 ευρώ σε έναν φίλο μου, ο οποίος δεν το έχει ξεχάσει ποτέ (το πούλησε λόγω οικογένειας). Ο Άρης τον έχει γνωρίσει από την συνάντηση στο Λουτράκι (ναι Άρη αυτός με το πεντάρι σαν το δικό σου).
Λοιπόν παιδιά, αν θέλετε το πιστεύετε, αυτή είναι η πρώτη και μοναδική αγάπη μου (ούτε m3 e46, e92, ούτε gti 5, ούτε 335, ούτε τίποτα). Μπορεί να σας κάνει εντύπωση, αλλά με αυτό το αμάξι πραγματικά δέθηκα. Ιδού η αγάπη μου λοιπόν...