ο μικρος του αντιπαλος δεν μπορει να τον ακολουθησει ουτος η αλλος για πολλους λογους και προφανεις λογους.
αρα το αν ανοιγουνε και οι 2 κυριακη τι αλλαζει στην ολη υποθεση?
μαλλον κερδισμενοι μπορουνε να βγουνε και οι 2
ο μικρος του αντιπαλος δεν μπορει να τον ακολουθησει ουτος η αλλος για πολλους λογους και προφανεις λογους.
αρα το αν ανοιγουνε και οι 2 κυριακη τι αλλαζει στην ολη υποθεση?
μαλλον κερδισμενοι μπορουνε να βγουνε και οι 2
Φίλε Στέλιο το εμπόριο ειναι μεταπρατικό δεν παράγεις κάτι δεν ειναι ορυχείο που όσες μέρες περισσότερες δουλέψεις τόσο περισσότερο μετάλλευμα θα βγάλεις . Η ποσότητα εδώ του " μεταλλεύματος " ειναι συγκεκριμένη ειναι οι 10 δραχμές που λέγαμε ότι περισσευουν στον καθέναν να ξοδέψει .απο αυτό το σύνολο των δραχμών απο όλους τους καταναλωτές εσύ το κρατος με εξωθεις στην εξάντληση ωςτε να μην εχω τις δυνάμεις να διεκδικήσω τις οςες δραχμούλες μου αναλογούν
αντε γεια...
Bitz (05-11-13), chrisgiapz3 (04-11-13), katsaraios (04-11-13)
Αρη καταλαβαινω τι θες να πεις απλα δεν καταλαβα αν εισαι υπερ του μετρου της κυριακης γενικά ή επιλεκτικά.
Δηλαδη αν υπηρχε ο νομος να ειναι την κυριακη ο μικρομεσαιος ανοικτος και το πολυκαταστημα κλειστο θα συμφωνουσες?
παραδειγμα εσυ εχεις ενα μαγαζι με ρουχα( εισαι στους μικρομεσαιους) και την δευτερα οταν εισαι ανοιχτος, εισαι χαλαρα καθεσαι και δεν εχεις κοσμο, ελαχιστα πραγματα. τα παγια εξοδα σου ομως της ημερας για να κρατησεις αυτο το μαγαζι ειναι στανταρ.
Εαν λοιπον την κυριακη ανοιξεις και γεμισεις απο κοσμο, απο αυτον που δεν μπορουσε να ερθει την δευτερα δεν θα γεμιζες το ταμειο σου? δεν θα ηταν ποιο καλα για σενα? εναν καλο ημερισιο τζιρο?
σαφως και δεν μπορεις να κοντραριστεις με τον ζαρα, γιατι ο ζαρα σε χτυπαει στην τιμη γιατι ψωνιζει τα ρουχα με κοντεινερ, γιατι ειναι αλυσιδα, γιατι του αναλογει το μεγαλο κομματι της πιτας του εμποριου.
εσυ λες δηλαδη οτι απ τις 10 δραχμες, εμενα σαν μικρομεσαιο που μου αναλογουν οι 3 δραχμες για παραδειγμα και οι αλλες 7 πανε στα πολυκαταστηματα, δεν μπορω να τις διεκδικισω αν ανοιγω την κυριακη.
μμ νομιζω οτι εχεις ενα δικιο με την αποψη οτι ειναι αλλες οι συνθηκες να το λειτουργησει ο μικρομεσαιος την κυριακη και αλλες συνθηκες για το πολυκαταστημα..