Σελίδα 51 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 41495051525361101151 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 501 έως 510 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτοι ομως που θα υποχρεωσουν τους εργαζομενους τους να δουλεψουν ακομα και αν δεν θελουν τι γινεται?
    Αντωνη λεφτα δεν υπαρχουν για ψωνια και οχι μερες, υπαρχει σκοπιμοτητα και δεν ειναι προς οφελος των καταναλωτων.
    Ας ανοιξουν δημοσιες υπηρεσιες και Τραπεζες και μετα το συζηταμε για τα καταστηματα!!!

Χαντε ειδες τελικα οτι ολα ειναι απο ποια μερια κοιταει καποιος!!! για αυτο πρεπει να υπαρχει η νομοθεσια για να προστατευει!!
    Γι'αυτούς έγραψα ποιο πάνω Γιάννη μου.

Σύμφωνα μετα ΜΜΕ χθές, πρώτη ημέρα εφαρμογής της λειτουργίας, υπήρξε αγοραστικό ενδιαφέρον. Η συνέχεια θα δείξει !

Είπαμε δεν είναι υποχρεωτική η λειτουργία των καταστημάτων. Ο κάθε ένας αποφασίζει τι θα κάνει.
    Και δεν είναι μόνο τα έξοδα προσωπικού΄είναι και τα φώτα ,τα νερά, τα τηλέφωνα κλπ.
    Λέτε αν δεν υπάρχει κέρδος για τον επιχειρηματία να ανοιξει την επιχείρησή του τις Κυριακές; Γιατί ;

2. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

Kostas_1 (04-11-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν συμφωνω.
    Υπαρχουν πολλοι που δουλευουν τοσες πολλες ωρες καθε μερα και ειναι αδυνατον να πανε αλλη μερα για ψωνια.
    κωστα γνωμη σου και σεβαστη αλλα δεν ισχυει αυτο που λες με την καμια
    αντε γεια...

4. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (04-11-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κάποτε δουλεύαμε από τις 7:00 (πράγμα που μας έκανε να σηκωνομαστε από τις 6:00, μέχρι και τις 20:00-21:00. Σάββατο και Κυριακές μέχρι τις 18:00. Σε πολύ πιο βαριά και βρώμικη δουλειά απ'οτι των καταστημάτων. Κανένας δεν χαλιοταν, γιατί όσο δουλεύαμε, όλοι πληρωνομασταν.

Βέβαια εμείς κάθε Χριστούγεννα Πάσχα καθόμασταν 2 εβδομάδες σερί, ενώ το καλοκαίρι έναν μήνα γεμάτο, πράγμα που δεν ισχύει για τα καταστήματα. Βέβαια για τα καταστήματα υπάρχει το δευτέρα - τέταρτη κλειστό για τα απογεύματα, αλλά δε νομίζω ότι κάνει κάποια διαφορα.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι, πως αν με αυτό το μέτρο μπορέσει η αγορά να πάρει λίγο τα πάνω της και να βγάλει κάνα επιπλέον φράγκο και σωθούν κάποια μαγαζιά που πάνε για φούντο με την υπάρχουσα κατάσταση, χαλάλι λεω'γω.

Όσων αφορά το δημόσιο τώρα, αφήστε το, δεν έχει και νόημα να γίνονται κουβέντες. Δεν προκειτε πότε να δουλέψουν Σάββατο και Κυριακή. Οπότε, τζάμπα χαλάμε και τις επαφές από τα κουμπιά του πληκτρολόγιο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

6. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (04-11-13), doctore (04-11-13), joseph (04-11-13), Kostas_1 (04-11-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κωστα γνωμη σου και σεβαστη αλλα δεν ισχυει αυτο που λες με την καμια
    Δεν ειναι απλά γνωμη μου, ειναι γεγονος - τουλαχιστον για οσους εργαζονται σε εταιρείες οπως εγω.

Επειτα να ξερετε οτι τπτ δεν ειναι τυχαιο οταν λειτουργεί διεθνως σε τόσες πολλες χώρες. (Υπαρχει ταση για αυξημένη καταναλωση την Κυριακή).

Γενικά παντως μιλώντας θα ηθελα να πω 2-3 πραγματα:

-Προκειμενου να παει καλα η επιχειρηση που εργάζομαι, δεν εχω κανενα πρόβλημα να δουλευω παραπανω χωρις να πληρωνομαι. Αλλωστε το κανω ηδη αυτό.

- Ο μονος τροπος να ξεφυγουμε απο την κριση ειναι αυτος. Η εργασια και η αποτελεσματικότητα και οχι η γκρινια.

- Πρωτη προτεραιότητα ειναι η εργασία και έπονται οι απολαβές.

- Ετσι ξεχώρισαν και η Ιαπωνία και η Κορέα και η Γερμανία και άλλοι λαοί και τώρα έχει ανέβει το βιωτικό τους επίπεδο. Ετσι ξεχωρίζουν και οι Ελληνες στο εξωτερικό, αλλα δυστυχως εδω τα περιμενουμε όλα από τους άλλους....

8. The Following 9 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

deepBLUE (04-11-13), doctore (04-11-13), fast-enough (04-11-13), gnx (04-11-13), joseph (04-11-13), PANOS-E60 (04-11-13), Samaro (04-11-13), steliosm46 (04-11-13), Thomelef (04-11-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρης και Θωμας με καλυψατε πληρως!!!!!

απογοητευομαι ομως απο αυτα που διαβαζω....

Τεχνασματα και τρικ απο κυνομαχιες μου θυμιζουν αυτα,δεν εχει σημασια αν θα πεθανουν και τα δυο σκυλια ,αλλα το πιο θα παραδωσει τελευταιο πνευμα!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάντως σχετικά με την χθεσινή ημέρα, και η γυναίκα μου έκανε ψώνια από το εμπορικό (είπαμε αντί Σάββατο να τα κάνουμε Κυριακή ως συμπαράσταση στα μαγαζιά, τουλάχιστο να πουν ότι έστω και ένας πελάτης ψωνισε), αλλά και ο κουμπάρος μου, η μητέρα μου και κάνα δυο γνωστοί που με πήρανε τηλ για καφέ σε εμπορικό.

Τες πα, νομίζω όπως είπα ότι αν το μέτρο φέρνει έσοδα, δεν υπάρχει λόγος γκρίνιας. Επι 4 χρόνια γκρινιάζουμε που δεν έχει δουλειά και η κατανάλωση είναι στο μηδέν. Ας μην γίνουμε τώρα δεν ξέρω τι θέλω πριν πάρουμε τ'αποτελεσματα. Και εφοσων δεν είναι και υποχρεωτικό όπως γράφτηκε πιο πάνω, δεν βρίσκω λόγο κακολογιας. Όποιος θέλει δουλεύει, όποιος οχι.
    sympether with chiefτης

/

11. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

mitsos_chania (04-11-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

δεν βρισκω τον λογο να συνεχισω μια κουβεντα για να πεισω καποιους οτι εχουν περα για περα αδικο.θεωρηστε αν θελετε οτι μου τελιωσαν τα επιχειρηματα αλλα εδω εγω σταματω
    αντε γεια...

13. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

Nino (04-11-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη...το μέτρο είναι υποχρεωτικό τελικά ή όχι? τι ισχύει?
    sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

οχι δεν ειναι υποχρεωτικο
    αντε γεια...

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το να μην σε υποχρεωνει καποιος να τρεξεις ,αλλα ολοι οι αλλοι να πανε με χιλια πως σας φαινεται?

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Σελίδα 51 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 41495051525361101151 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP