Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 39

Θέμα: Z4 γιατί και γιατί όχι

Περιοχή
    Athens - Alimos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρχηγέ Ζ4 για σπίτι δουλειά - δουλειά σπίτι μου φαίνεται λίγο υπερβολικό από πλευρά βενζίνης αλλά οκ αυτό είναι προσωπικό θέμα για τον καθένα, αν μπορεί να τα δίνει.

1) Γενικά θα σου πρότεινα μαύρη κουκούλα, για κανένα λόγο μπεζ. Με έναν καθαρισμό κ τα νάνο-κόλπα θα την έχεις τούμπανη για πολύ καιρό!!!

2) Μη πάρεις Ζ4 2.0λ. Δε ξέρω τι ηλικία έχεις κ αν γουστάρεις γκάζι, αλλά τουλ εγώ έχω ξενερώσει που δε μπορώ να βάλω 1-2 μλκιουλες να το κάνω πιο παιχνιδιάρικο. Οπότε καλά κάνεις κ ψάχνεις για Μ κινητήρες.

3) Θόρυβο δε κάνει η κουκούλα γενικά ούτε το αμάξι. Σε καμία λακουβα τώρα, μπορεί να ακούσεις κανένα τρίξιμο.

4) Δεν μπάζει απο πουθενά νερά. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω δεί, ούτε έχω ακούσει τέτοιο παράπονο.

5) Κάνει πολύ ωραίο ταξίδι κ αν έχεις κλειδωμένη τη κουκούλα (σου δίνει λίγους πόντους στο πορτπαγκαζ) χωράνε αρκετά πράγματα. Είχα γυρίσει απο Λιτόχωρο Αθήνα όταν απολύθηκα με 4 σακβουαγιάζ μαζί με άλλο 1 παιδί.

6) Γενικά το ποιο δαπανηρό που μπορεί να σου τύχει νομίζω πως είναι να χαλάσει ο μηχανισμός της κουκούλας.

Το μεγαλύτερο ρόλο βέβαια σε 1 αμάξι κ πόσο μάλλον roadstear τον παίζει ο βιασμός βέβαια. Πχ μη περιμένεις να μη τρίζει αν ο προηγούμενος το έχει βιάσει σαν κάτι S2000 που έχει το car.gr
    Ελπίζω να βοήθησα αρχηγέ! Ότι κ να διαλέξεις, καλοτάξιδο να είναι
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapamaru1 : 20-10-13 στις 22:38

2. The Following 2 Users Say Thank You to kapamaru1 For This Useful Post:

Christopherk (20-10-13), Kostas_1 (21-10-13)

Περιοχή
    Ασπροπυργος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν ξερω για εσας με τα Ε85 και την υφασματινη κουκουλα παιδια,παντως εγω με την σκληρη κουκουλα στο Ε89 εχω "παντρευτει" τους τριγμους,παρολο που το προσεχω σαν τα ματια μου και εχω δοκιμασει ολα τα tips για να τους αποφυγω...Ειστε τυχεροι στο συγκεκριμενο κομματι!!!

E89 Z4 sDrive35i DCT

Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels

Tuned by Ace Motorsport

Περιοχή
    Athens - Alimos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Karizma ανταλλάζουμε αμάξια όποτε θες

Περιοχή
    Ασπροπυργος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kapamaru1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Karizma ανταλλάζουμε αμάξια όποτε θες
    Αν δεν με κρατουσε ακομα(λιγο βεβαια...)η σπιρταδα του,πολυ ευχαριστως!!!

E89 Z4 sDrive35i DCT

Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels

Tuned by Ace Motorsport

6. The Following User Says Thank You to Karizma Z4 For This Useful Post:

kapamaru1 (20-10-13)

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Karizma Z4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε μου θα σου δωσω μια ταπεινη συμβουλη σαν κατοχος Ζ4...
    Αν δεν εχεις αλλο αυτοκινητο "γενικης" χρησης,μην αγορασεις Ζ4!
    Ειναι αυτοκινητο απολαυσης,οπως εγραψαν πιο πανω και τα παιδια!
    Ακομα και για ταξιδι ειναι κουραστικο αυτοκινητο!
    Αν εισαι Αθηνα,κανονιζουμε ενα ραντεβου να το δεις,να σε κανω βολτα,αλλα και να το οδηγησεις για να βγαλεις τα συμπερασματα σου!
    Μιλαω σαν κατοχος Ε89...Για το Ε85 δεν μπορω να εκφερω αντικειμενικη γνωμη...Ας μιλησει καποιος αλλος πιο αρμοδιος!
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την κίνηση σου.
    Τι ακριβώς σε κουράζει μέσα στην πόλη για βοηθά με σε αυτό

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σαν αμάξι πιστεύω ότι θα είναι πιο άνετο μέσα στην Αθήνα είναι σχεδόν το μισό από αυτό που είχα, δεν ξέρω βέβαια το ότι επειδή είσαι πίτα κάτω στον δρόμο σε κουράζει.. βενζίνες μία η άλλη θα είμαι και στα service πάλι τα ίδια εξάλλου για το ίδιο μοτέρ μιλάμε.
    Ένα σημαντικό το χειμώνα παίζει κρύο μέσα;

Περιοχή
    Ασπροπυργος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christopher 325Ci E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την κίνηση σου.
    Τι ακριβώς σε κουράζει μέσα στην πόλη για βοηθά με σε αυτό
    1)Μικρη καμπινα=σε πιανει ψυχοπλακωση
    2)Θεση οδηγησης που δεν σου επιτρεπει να εισαι χαλαρος και ανετος
    3)Στησιμο=Απαγορευτικο setup αναρτησης για μεσα στην πολη!Κοπαναει υπερβολικα και θα σε κουρασει!
    4)Καταναλωση(εκτος και αν μπορεις να ανταπεξερθεις στις τρεχουσες τιμες της βενζινη)

Τα ανωθεν ειναι προσωπικες γνωμες ΚΑΘΑΡΑ!!!
    Απο καποιον αλλο,μπορει να ακουσεις τελειως διαφορετικα πραγματα...

Το Πεζουδακι 307 που εχω σαν βασικο μεσο μετακινησης,το βρισκω πολυ πιο ανετο για να καταλαβεις π.χ ...

E89 Z4 sDrive35i DCT

Tuned by Ace Motorsport

10. The Following User Says Thank You to Karizma Z4 For This Useful Post:

Christopherk (21-10-13)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εχω Ζ4 2.5 για καθημερινο.
    Καιω 15-20¤/100χλμ. Εχει αρχισει να με ενοχλει το κοπανημα στις λακουβες (δεν ειναι OEM ομως, KW V2, powerflex, H&R sways). Χωραει αρκετα πραγματα για ταξιδι, εχω κουβαλησει μεχρι και φουρνακι μικρο (με ανοιχτη οροφη). Εχω κανει ταξιδι 2 ατομα με 2 σακβουαγιαζ τριποδο καμερα βατραχοπεδιλα ψαροτουφεκο και δεν θυμαμαι τι αλλο. Στριμωγμενα βεβαια. Ταξιδι πας κανονικα αν δεν κουβαλας ολο το σπιτι σου.

Η μικρη καμπινα εχει τα καλα της (ψυξη/θερμανση γρηγορα) και τα κακα της (καπνισμα με λιγο ανοιχτο παραθυρο ξεχνα το, θα πεθανεις απο τη καπνα) λογω του μεγεθους της.

Η οροφη δεν τριζει, τριζουν τα υπολοιπα ομως. Με felt tape το φερνεις στα ισα του. Δεν μπαζει νερα. Η θεση οδηγησης σε εχει στη τσιτα, στο compact καθομαι πολυ πιο ανετα. Δεν εχει κρυο το χειμωνα, το Ε46 που ειχες ειναι πιο ανετο στη πολη, πιο "βαρκα" ομως σε σχεση με το Ζ.

Αν θες βελτιωσεις ξεχνα τα Si μοτερ. Β25 και Β30 μονο.

Δεν εχει νοημα να μιλαμε για προβληματα και για το τι να κοιταξεις, βρες πρωτα μερικα Ζ που θες και θα τα δουμε ενα-ενα για τη συντηρηση τους.

Αν ειναι SMG η τρομπα κοστιζει κανα 1000. Μη παρεις μπεζ κουκουλα.
    Στα εξτρα να εχει Navi οπωσδηποτε, ειναι τεραστια μανουρα να μπει μετα. Αν αυτο που βρηκες δεν εχει cruise δεν πειραζει, μπαινει σε 5 λεπτα.

Δεν πηδας στο αμαξι, θα κορναρεις καθε 2 δευτερολεπτα

Το Ε60 ειναι αλλη φαση, αρχονταμαξο. Τριλιτρο με ESS θα κανει παπαδες και θα το εχεις για πολλααααα χρονια. Κουβαλας ενα σπιτι και ομαδα 5χ5. Το Ζ καποια στιγμη δεν θα καλυπτει τις αναγκες σου.

12. The Following 22 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

A8hnaios (21-10-13), alexm (21-10-13), aristent (21-10-13), Bazil Van Sinner (21-10-13), chrisgiapz3 (21-10-13), Christopherk (21-10-13), doctore (21-10-13), giannis z3 (21-10-13), kapamaru1 (21-10-13), Karizma Z4 (21-10-13), Kostas_1 (21-10-13), Loukas (21-10-13), menios (05-12-14), ntinos (21-10-13), nuovo.. (21-10-13), Panos 316T (21-10-13), PANOS-E60 (21-10-13), playmaker (21-10-13), Ptboul (21-10-13), VanVIC (21-10-13), Vasilis M3 (21-10-13), Vassilis ///M (21-10-13)

Περιοχή
    Athens - Alimos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Karizma Z4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    1)Μικρη καμπινα=σε πιανει ψυχοπλακωση
    Δε συμφωνώ Karizma. Αν βρει κανένα μπεζ σαλόνι η κανένα με πινελιές άσπρου μέσα το μεγαλώνουν λίγο το σαλόνι. Δεν είναι όπως το φουλ μαύρο. Λερώνει εύκολα όμως

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν πηδας στο αμαξι,
    Αυτό ξανα πές το

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή TUV 2015

Πέμπτο overall σε λιγότερες βλάβες το Z4 δύο-τριών ετών στα ΚΤΕΟ της Γερμανίας :

15. The Following User Says Thank You to doctore For This Useful Post:

TakisKal (05-12-14)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP