Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τα τελη κυκλοφοριας δεν νομιζω οτι θα γινουν ποτε με τον μηνα, γιατι για να γινει αυτο θα πρεπει να ακολουθησουν την λογικη του τεκμηριου χρησης (που υπολογιζεται με τον μηνα) Αυτο ομως σημαινει οτι θα πληρωνονται το επομενο ετος και οχι το προηγουμενο οπως συμβαινει τωρα.
    Αλλιως, για να ειναι στο τρεχον ετος, θα πρεπει να προπληρωνονται καθε μηνα αφου εχουμε αποφασισει αν θελουμε να το κινησουμε η οχι.
    Η πρωτη μεθοδος συνεπαγεται υστερηση εσοδων καθως οι πληρωμες θα μετατεθουν ενα χρονο μετα.
    Η δευτερη μεθοδος θα αυξησει τον ογκο δουλειας στις εφοριες και στα υπουργεια και γενικοτερα θα προκαλεσει ενα μπαχαλο σε ενα συστημα που δεν το λες και οργανωμενο

Χωρις κερδος κερατα για αυτους, και δεν νομιζω να μπουν σε αυτην διαδικασια. Για ποιο λογο αλλωστε? Για δικαιοτερη αντιμετωπιση τον κατοχων αυτοκινητων? Χα χα ωραιο ανεκδοτο.

Το μονο που ισως να γινει ειναι να υπολογιζεται το τελος κυκλοφοριας για καποιον που δεν το εχει κινησει καθολου απο την αρχη του χρονου και εχει καταθεσει πινακιδες η για καποια καινουργια ταξινομηση που γινεται στα μεσα του ετους πχ Ιουνη, να πληρωνεται το υπολοιπο των μηνων του τρεχοντος ετους που εχουν απομεινει.

2. The Following 9 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

A8hnaios (12-10-13), aristent (12-10-13), BILL007 (15-10-13), friendgr (12-10-13), Konstantinos E60 (12-10-13), PANOS-E60 (12-10-13), Ptboul (14-10-13), steliosm46 (22-10-13), vagmag (13-10-13)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λέω να δοκιμάσω να αλλάξω το έτος κυκλοφορίας μέσω του Taxisnet. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει που μπαίνουμε για να το διορθώσω; Να δούμε τι θα γίνει;

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λέω να δοκιμάσω να αλλάξω το έτος κυκλοφορίας μέσω του Taxisnet. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει που μπαίνουμε για να το διορθώσω; Να δούμε τι θα γίνει;
    ξεχνα το Παναγιωτη, το τσεκαρα χτες. Εχουν κλειδωσει το e-oχηματα.

5. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

BILL007 (22-10-13)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ξεχνα το Παναγιωτη, το τσεκαρα χτες. Εχουν κλειδωσει το e-oχηματα.
    Βρε τους κερατάδες. Θα πάω να πάρω χαρτί από την αντιπροσωπεία και θα τους το πάω...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Περιοχή
    Larisa
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχω την εξής απορία.Οποιος κυκλοφόρησε το αμάξι του πάνω απο 1900cc θα πληρώσει φέτος τον φόρο πολυτελείας για το 2013.Θα πληρώσουν φόρο πολυτελείας και αυτοί που κατέθεσαν τις πινακίδες το έτος 2013;
    Με άλλα λόγια καταθέτωντας πινακίδες γλυτώνεις εκτός απο τέλη και τον φόρο ή ο δεύτερος έρχεται όπως και να έχει;

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο merbeind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω την εξής απορία.Οποιος κυκλοφόρησε το αμάξι του πάνω απο 1900cc θα πληρώσει φέτος τον φόρο πολυτελείας για το 2013.Θα πληρώσουν φόρο πολυτελείας και αυτοί που κατέθεσαν τις πινακίδες το έτος 2013;
    Με άλλα λόγια καταθέτωντας πινακίδες γλυτώνεις εκτός απο τέλη και τον φόρο ή ο δεύτερος έρχεται όπως και να έχει;
    O φόρος πολυτελείας είναι ποσοστό επι του τεκμηρίου το οποίο στα αυτοκίνητα έχει σχέση με την χρήση και όχι με την ιδιοκτησία οπότε αν έχεις πινακίδες κατατεθημένες, για το διάστημα αυτό δεν έχεις τεκμήριο άρα ούτε φόρο πολυτελείας.

Αν για κάποιο λόγο αλλάξει το ανωτέρω και συνδέσουν το τεκμήριο με την ιδιοκτησία (ασχέτως με την χρήση ή μή) ... δεν θέλω να προβλέψω τί θα γίνει, ας μην το σκεφτόμαστε αυτό, θα είναι τουλάχιστον εφιαλτικό.

Περιοχή
    Larisa
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χμμμ.
    Πολύ καλά τα λές και εγώ έτσι τα ήξερα αλλά όπως είπες το τεκμήριο ιδιοκτησίας μου το ανέφερε σήμερα ένας γνωστός μου.Τελοσπάντων μην το πολυσυζητάμε και δίνουμε ιδέες.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο merbeind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φέτος θα πληρώσουμε φόρο για τη χρήση που έγινε κατά το 2012. Οπότε o φόρος θα είναι μειωμένος για όσους είχαν καταθέσει το 2012. Αν καταθέσεις τώρα, μειώνεις το φόρο που θα σου έρθει κάποια στιγμή μέσα στο 2014.

Rides
    1

Προεπιλογή Έρχεται σοκ για χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP