Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Cobalt Εμφάνιση μηνυμάτων
    με λίγα λόγια (και ισχύουν τα όσα είπες φυσικά) θα πρέπει να ενοικιάσεις χώρο σταθμεσης με το έτος για να μπορείς να καταθέσεις. μα αυτό σαν ποσό σε ένα χρόνο θα είναι όσο είναι τα τέλη και ο φόρος πολυτελείας μαζί!

τι @@ που είναι....
    Θεωρητικά ακόμα και χωρίς πινακίδες θα πρέπει να το έχεις ασφαλισμένο για αστική ευθύνη.
    Το ξέρετε οτι οι ασφαλιστικές ασφαλίζουν και με αριθμό πλαισίου;
    Ζητούν βέβαια κάποιες προυποθέσεις, π.χ να το έχεις σε κλειστό γκαράζ, να έχεις βγάλει τις ρόδες και να το έχεις σε τάκους κ.α.

2. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

Bitz (11-10-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θεωρητικά ακόμα και χωρίς πινακίδες θα πρέπει να το έχεις ασφαλισμένο για αστική ευθύνη.
    Το ξέρετε οτι οι ασφαλιστικές ασφαλίζουν και με αριθμό πλαισίου;
    Ζητούν βέβαια κάποιες προυποθέσεις, π.χ να το έχεις σε κλειστό γκαράζ, να έχεις βγάλει τις ρόδες και να το έχεις σε τάκους κ.α.
    Εμένα πάντως Βαγγέλη, από την ασφαλιστική μου ξεκαθάρισαν ότι, αν, κατά τη διάρκεια του (προπληρωμένου) ασφαλιστηρίου των έξι μηνών, δώσω πινακίδες, δεν ισχύει καμία κάλυψη. Μάλιστα μου είπαν ότι πολύ δύσκολα μπορείς να το ασφαλίσεις και μόνο για κλοπή με αυτοτελές ασφαλιστήριο. Αν έχεις αξιόπιστες πληροφορίες επί του θέματος (γιατί είναι πολύ πιθανό να μου λένε μούφες), είναι ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτες.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostas1.6 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα πάντως Βαγγέλη, από την ασφαλιστική μου ξεκαθάρισαν ότι, αν, κατά τη διάρκεια του (προπληρωμένου) ασφαλιστηρίου των έξι μηνών, δώσω πινακίδες, δεν ισχύει καμία κάλυψη. Μάλιστα μου είπαν ότι πολύ δύσκολα μπορείς να το ασφαλίσεις και μόνο για κλοπή με αυτοτελές ασφαλιστήριο. Αν έχεις αξιόπιστες πληροφορίες επί του θέματος (γιατί είναι πολύ πιθανό να μου λένε μούφες), είναι ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτες.
    +1 και εγώ που είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι την περίοδο που είναι κατατεθειμένες οι πινακίδες δεν είναι ασφαλισμένο.

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostas1.6 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όπως σου τα είπαν είναι τα πράματα, έτσι τα ξέρω κι εγώ.
    Πάραυτα, μπορεί να γίνει ασφάλιση (κλοπής + αστικής ευθύνης) και με τον αριθμό πλαισίου (χωρίς πινακίδες) αλλά υπό προϋποθέσεις, όπως έγραψα και προηγουμένως.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σίγουρα μπορει να γίνει ασφάλιση με αριθμό πλαισίου ( τουλάχιστο για κλοπή) .

Το είχαμε κάνει όταν φέραμε την Elise απο το εξωτερικό, και μέχρι να εκτελωνιστει κλπ θέλαμε να ειναι ασφαλισμένη αλλα δεν είχαμε φυσικά πινακιδες.

Ούτως ή άλλως οι ασφαλιστικές θεωρητικά ασφαλίζουν πόσο...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 12-10-13 στις 07:17

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τα τελη κυκλοφοριας δεν νομιζω οτι θα γινουν ποτε με τον μηνα, γιατι για να γινει αυτο θα πρεπει να ακολουθησουν την λογικη του τεκμηριου χρησης (που υπολογιζεται με τον μηνα) Αυτο ομως σημαινει οτι θα πληρωνονται το επομενο ετος και οχι το προηγουμενο οπως συμβαινει τωρα.
    Αλλιως, για να ειναι στο τρεχον ετος, θα πρεπει να προπληρωνονται καθε μηνα αφου εχουμε αποφασισει αν θελουμε να το κινησουμε η οχι.
    Η πρωτη μεθοδος συνεπαγεται υστερηση εσοδων καθως οι πληρωμες θα μετατεθουν ενα χρονο μετα.
    Η δευτερη μεθοδος θα αυξησει τον ογκο δουλειας στις εφοριες και στα υπουργεια και γενικοτερα θα προκαλεσει ενα μπαχαλο σε ενα συστημα που δεν το λες και οργανωμενο

Χωρις κερδος κερατα για αυτους, και δεν νομιζω να μπουν σε αυτην διαδικασια. Για ποιο λογο αλλωστε? Για δικαιοτερη αντιμετωπιση τον κατοχων αυτοκινητων? Χα χα ωραιο ανεκδοτο.

Το μονο που ισως να γινει ειναι να υπολογιζεται το τελος κυκλοφοριας για καποιον που δεν το εχει κινησει καθολου απο την αρχη του χρονου και εχει καταθεσει πινακιδες η για καποια καινουργια ταξινομηση που γινεται στα μεσα του ετους πχ Ιουνη, να πληρωνεται το υπολοιπο των μηνων του τρεχοντος ετους που εχουν απομεινει.

8. The Following 9 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

A8hnaios (12-10-13), aristent (12-10-13), BILL007 (15-10-13), friendgr (12-10-13), Konstantinos E60 (12-10-13), PANOS-E60 (12-10-13), Ptboul (14-10-13), steliosm46 (22-10-13), vagmag (13-10-13)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λέω να δοκιμάσω να αλλάξω το έτος κυκλοφορίας μέσω του Taxisnet. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει που μπαίνουμε για να το διορθώσω; Να δούμε τι θα γίνει;

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λέω να δοκιμάσω να αλλάξω το έτος κυκλοφορίας μέσω του Taxisnet. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει που μπαίνουμε για να το διορθώσω; Να δούμε τι θα γίνει;
    ξεχνα το Παναγιωτη, το τσεκαρα χτες. Εχουν κλειδωσει το e-oχηματα.

11. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

BILL007 (22-10-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP