Light turbo αξιόπιστο σε M44 παίζει? Και για τι κόστος μιλάμε? Μη μου πει κανείς για εξακύλινδρο κτλ...
Light turbo αξιόπιστο σε M44 παίζει? Και για τι κόστος μιλάμε? Μη μου πει κανείς για εξακύλινδρο κτλ...
BMW 320ci AC Schnitzer
καλο ειναι τον is να μν τον πιεσεις.
Υπαρχουν μερικες εφαρμογες αλλα δεν προτεινεται λογο του οτι ειναι ηδη πιεσμενο ως μοτερ
Καλη αρχη Χρησταρα,ολα καλα να σου πανε!!!
Ι donut understeer...
chris z3 (08-10-13)
chris z3 (08-10-13)
Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.Εγω ξερω οτι μεχρι 200-210 αλογα ο ις φτανει αρκετα αξιοπιστα (με σωστα πραγματα και ολοκληρωμενο tuning παντα).Οχι του τυπου το τουρμπισα αλλα Π.χ. δεν αλλαξα μεταλλα ή μπουζονια στο καπακι.Με μια ολοκληρωμενη βελτιωση πιστευω δεν υπαρχει καποιο προβλημα.Για το δικο μου παντως που ειναι Μ42 για ενα light εχω υπολογισει μονο για αγορα των πραγματων γυρω στα 2200 ευρω.
Καλη αρχη χρηστο στο project σου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JimE36 : 05-10-13 στις 10:50
chris z3 (08-10-13)
και τον μ42 τον κομπρεσσαρεις ή τον τουρμπιζεις μεχρι το 0,6 χωρις να πειραξεις ουτε καν φλαντζα.
για μ43... μεχρι 0,8 δεν χρειαζεται να ανοιξεις τιποτα.
επαληθευεται απο 2ο ατομο,απο Κορινθο πλευρα, μ43 μονο με αλλαγη συμπιεσης, 1.35 πιεση με το ποδι στο πατωμα!![]()
τούρμπο και πράσινα άλογα
για να δουμε λοιπον...αρχισα αρχικα με το χταποδι....το ειδε ενας φιλος που ασχολειται να βγαλει σχεδιο...
Οι ληστες ζητουν η τα λεφτα η την ζωη σου....οι γυναικες απαιτουν και τα δυο........
Βρε κερατα zografia τι κανεις like στο παιδι?
Ξερογλυφεσαι κουλαδι???
Nickolas_s2k (08-10-13)