Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Χθες πέρασα από το συνεργείο του Σταύρου να καταλήξουμε στο τι θα γίνει τελικά αυτό το αμάξι.
Αφού το είχε δει αναλυτικά πλέον το κόστος επισκευής έχει βγει στα 3.000, ότι μηχανικό χρειάζεται και φαναρτζοδουλεια. Αυτά τα ποσά βέβαια είναι με μετ/ρο πάντα γιατί με oem μιλάμε για 9.000 ¤
Το αμάξι έχω αποφασίσει να μην το φτιάξω για δικούς μου λόγους και να προχωρισω σιγά σιγά στην αλλαγή ενός καινούργιου.
Πιο πολύ όλα αυτά τα έγραψα γιατί οτιδήποτε απορία και αν είχα η πάνω στην απόφαση το πια θα είναι τελικά η επιλογή μου ο Σταύρος ήταν εκεί και μου έλεγε το τι μπορούμε να κάνουμε.. με συνβουλεψε για τα πάντα και φαίνεται να είναι ένας από τους πολύ καλούς του χώρου και ξέρει ακριβώς το τι παίζει.
Επίσης επειδή είχαμε και άλλο ένα κακό συμβάν εδώ μέσα καλό θα ήταν εσείς οι υπόλοιποι να έχετε ακόμα παραπάνω την προσοχή σας αυτές τις μέρες γιατί φαίνεται ότι κάτι πάει στραβά.
Να σε ρωτήσω...
Εφόσον δεν εμπλέκετε ασφαλιστική για να το βγάλει ολική ζημιά πως θα το κάνεις διαγραφή????
Θα πρέπει να μιλήσεις με εταιρία ανακύκλωσης????
Bazil Van Sinner (04-10-13), BILL007 (04-10-13), Ptboul (04-10-13), Vasilis M3 (04-10-13), Vassilis ///M (04-10-13)
Bassakos (04-10-13), Bazil Van Sinner (04-10-13)
Τώρα το διάβασα το ατύχημα σου και λυπάμαι πολύ φίλε μου.
Δυστυχώς το DSC δεν είναι σίγουρο οτι θα έκανε πολλά πράγματα, αφού το αμάξι σου ουσιαστικά ήταν σε υδρολίσθησημε αρκετή για το σημειο ταχύτητα, οπότε...
Έπειτα ας μην ξεχνάμε, υπήρχε εποχή που τα αυτοκίνητα ΔΕΝ είχαν ηλεκτρονικά βοηθήματα
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!