δεν κατάλαβες, αυτό λέω! Πιστεύω αυτό που λες οτι έγινε, απλά δεν πιστεύω οτι όλα ήταν σωστά σε αυτό το πάτημα! Και το τελευταίο σου ποστ αυτό μου δίνει να καταλάβω.![]()
δεν κατάλαβες, αυτό λέω! Πιστεύω αυτό που λες οτι έγινε, απλά δεν πιστεύω οτι όλα ήταν σωστά σε αυτό το πάτημα! Και το τελευταίο σου ποστ αυτό μου δίνει να καταλάβω.![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
paganis (02-10-13), Panos 316T (02-10-13), PANOS-E60 (02-10-13)
Ας είχα ένα απ'τα δυο να ξεφορτωνόμουν τν μαούνα μου και ας με περνούσε και η γιωργάρα.
να γίνει το πάτημα πάντως, θα έχει ενδιαφέρον.
sympether with chiefτης
Stig said for the M3: " It was such a gem I wanted to kiss the designer."
Τυχεροί αυτοί που έχουν και τα δύο !
Κάθε ένα με τις αρετές του, και με τις ιδιοτροπίες του...
που τα κάνει και μοναδικά !
aristent (02-10-13), Bazil Van Sinner (03-10-13), RallyArt (02-10-13)
Ένα άλλο θέμα που υπάρχει με τα 911, είναι και το Look.
GT3 look, S look, και πάει λέγοντας.
Τη προηγούμενη βδομάδα κοιτούσα ένα κόκκινο 997.1 cabrio.
Παρκαρισμένο σε parking, και εγώ με τα πόδια, οπότε είχα χρόνο
να το χαζέψω. Συνήθως δεν κοιτάω cabrio, αλλά κάτι δεν μου πήγαινε
καλά με τις εξατμίσεις.
Κοιτάω πιο καλά και το S είχε διαφορετική απόχρωση από το Carrera.
Δεν μπήκε καν στον κόπο να αλλάξει όλα τα αυτοκόλητα γράμματα.![]()
Δεν υπαρχει πατημα Συμπε.
Το 360 δεν ειναι πολυ γρηγορο αμαξι. Πατησα εγω δικαβαλοι και οι δυο με τον Παλαντιν συνοδηγο και πηγαιναμε μαζι. Μπορει και να του εριξα και λιγο.
Δεν θελω να το παρει προσωπικα ο φιλος mikegr γιατι γουστα ειναι αυτα, αλλα για μενα το 360 ειναι ενα απο τα πιο αδιαφορα αμαξια που εβγαλε η εταιρια.
Φυσικα ειναι εξαιρεση το 360CS που ειναι αλλη ιστορια αμαξι.
Ειχα την τυχη να οδηγησω αρκετες φορες και να κανω καποια γρηγορα χιλιομετρα με ενα 360 Stradale και ειναι αμαξαρα. Καμια σχεση με το απλο.
M3 CSL
imolarot (04-10-13), Leonidas_E39 (05-10-13), paganis (02-10-13), Thomelef (03-10-13)
Σορρυ για το
Το 360 σηματοδοτησε μια νεα εποχη για τη Φερραρι, οπως το 996 για την Πορσε.
Ποιο πολιτισμενο χαρακτηρα σε ωφελος ποιοτητας κατασκευης και ευκολιας συντηρησης.
To CS ειναι future classic και πιστευω οποιος του περισσευει μια 100αρα για να το αγορασει θα τα παρει πισω σε 5 χρονια +50%
doctore (03-10-13)
+1000 μεχρι πριν κανα 5αρι χρονια οποιο πορκυ εβλεπα που φαινοταν καλο,απ'οταν αρχισα να ασχολουμαι λιγακι .... αστα να πανε!
Πιστευω οτι σε ποσοστο κοντευουν τα πενβε σε καγγουρεμα και γουοναμπι
ες τουρμπο !!!
Σε ακτινα 15χλμ. εχω 3 (τα δυο καμπριο ) με λουκ !τπτ αλλο,μονο λουκ![]()
αντε να την πω και την κακια μου,το ενα με λουκ τζι τι 3 αρ ες ,ελαβε μερος και σε "επισημες κοντρες"δεν ντραπηκε λιγο??
Οσον αφορα το οφφτοπικ,εχει σαφες προβαδισμα το πορκυ,ειμαστε και λιγο κριφοπορσακηδες οι περισσοτεροι ,αλλα βλεπω ο "ιταλος" της παρεας δεν το βαζει κατω και εχει παντα μια απαντηση
Βγειτε το βραδυ,παρτε και δυο φιλους μαζι(για να κρατανε τις καμερες) και δωστε μας την χαρα![]()
Απλα πραγματα,μεγαλα παιδια με μεγαλα παιχνιδια![]()
doctore (03-10-13), EVERGET (03-10-13), giannis z3 (31-01-14)