Αρχικό μήνυμα απο
lolos
Καλημέρα..Εχεις κολλήσει με την Μ5 και το 612 μου φαίνεται...Εγώ απλά ανέφερα το πόσο καλά είναι στημένα κάποια αυτοκίνητα σε σχέση με άλλα.!Κλειστές στροφές εννοώ φίλε μου αναβάσεις κ.α. κι όχι ίσως αυτό που νομίζεις..Εκεί η 997 είναι στο στοιχείο της λόγω μεταξονίου ενώ η 430 χάνει.. Τώρα για αν έχω οδηγήσει 911 με πολλά ή όχι....ψάξε λίγο σε κανά παλιό Drive Fight club για τα τέρατα γκρί σκούρου χρώματος που μπήκαν στην πίστα το 2008, και θα δείς εαν ξέρω..για όλα!
Απλά δεν θέλω να συνεχίσουμε το θέμα...και για αυτό καληνύχτισα και εχθές βράδυ..Οι απόψεις καθενός είναι ΑΠΟΛΥΤΑ σεβαστές..ΚΑΛΗΜΕΡΑ και να είσαι καλά!
Γεια σου Γιωργο...Το ατυχες με τα fight club ηταν οτι οταν ειχατε ανεβασει το 997ΤΤ εβρεχε...οποτε δεν μπορεσε να σπασει το χρονο της 430...Οι αποψεις παντα σεβαστες ειναι,και για αυτο εχουμε τα διαφορα φορουμ να τις ανταλλασουμε και να μαθαινουμε και πραγματα που πιθανως δεν ξερουμε...απο τις προσωπικες μου εμπειριες η 430 μου εδινε μια απιστευτη σιγουρια στο turn in πραγμα που η 997 δεν το κανει με την αρχικη ταση υποστροφης της...Βεβαια με την καταλληλη τοποθετηση ολα γινονται...απλα σου μενει αυτη η αισθηση...πολλα χαιρετισματα στον Αλεξανδρο...χαρηκα που τα ειπαμε,εστω και διαδικτυακα...
Σκανδαλης Δημητριος...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.