Παιδια σας υπερευχαριστω ολους σας!
για οτι νεοτερη απορια εχω ή εξελιξη θα ενημερωνω!
stay tuned!!
Παιδια σας υπερευχαριστω ολους σας!
για οτι νεοτερη απορια εχω ή εξελιξη θα ενημερωνω!
stay tuned!!
BILL007 (21-09-13), deepBLUE (21-09-13), Panos 316T (21-09-13)
Προτείνω να δείς και το κάτωθι link:
https://www.dinancars.com/products/3...ttle-Body.aspx
Πιστευω οτι και σ'αυτό που σκέφτεσαι, έχει θέση και θα βοηθήσει.
υπαρχει αντιπροσωπος Ελλαδα?
στελνουν Ελλαδα?
Δε νομίζω οτι υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.
Προσωπικά το έφερα ο ίδιος απο Αμερική, όταν είχα πάει, το αγόρασα εκεί και το έφερα.
Εδώ, ίσως ο Nick (RSM Motorsport) στην Αγία Παρασκευή, ίσως να μπορεί να εμπλακεί μιας και πηγαίνει συχνά Αμερική και ξέρει τον Dinan.
Αν έχεις κάποιον γνωστό Αμέρική, ενδεχομένως να μπορούσε να σε εξυπηρετήσει (είχα ακούσει οτι ο "δικός μας" Monsta θα πήγαινε τώρα το φθινόπωρο).
Πάντως δε είναι κάτι το τόσο "επιστημονικό" που δεν θα μπορούσε να φτιάξει κάποιος εδώ.
To να βγούν τα "πτερύγια" της πεταλούδας και να αντικατασταθούν με μεγαλύτερης διαμέτρου (τα οποία μπορούν να φτιαχτούν με CNC) αλλά και να μεγαλώσει η διατομή της πεταλούδας (με τόρνο υποθέτω) δεν είναι δα και εργασία για πυρινικούς φυσικούς. Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ο "δικός μας" (κάποτε...) Stratos θα μπορούσε να το κάνει στο εργαστήριο-μηχανουργίο του πατέρα του.
επισης ενα θεμα που με απασχολει αρκετα
ειναι τι να κανω με το τελικο καζανακι της εξατμησης!
εχουμε βαλει ενα στοχο γυρω στα 500αλογα
δεν ξερω αν το καζανι αντεξει!
Το εργοστασιακό δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξει σε τέτοιες αποδόσεις που σκέφτεσαι.
Ή θα φτιάξεις κάτι custom η θα πάς σε έτοιμες λύσεις τύπου Superspint κλπ.
Εγώ φόρεσα όλο το σύστημα της SS απο εμπρός (με χταπόδι) μέχρι και τελικό με 200-άριδες καταλύτες αλλά κάνει θόρυβο, ωραίο σε ορισμένες περιστάσεις, αλλά κουραστικό. Βέβαια το Ζ3 δεν είναι τόσο μακρύ όσο το 46άρι άρα ο θόρυβος επιβαρύνεται στο Ζ3. Στο 46-άρι είναι σαφώς πιο ανεκτός.
Να φανταστείς, για να περιορίσω τον θόρυβο, έχω πάρει (thanks to NickM5) τα τελικά του Μ5 Ε39 και οραματίζομαι να τα φορέσω (το πώς είναι άλλη ιστορία).
Βαγγελη ο Χρηστος φοραει τελικο Bastuk Μ3 δεν ξερω αλλα εχω την εντυπωση πως θα αντεξει.
Φοραει τετοιο επειδη ειναι λουκ Μ3 το 330 του Χρηστου..
Εξατμιση θα χρειαστει να φτιαξει λογικα, αυτη που φοραει τωρα θα ειναι στενη..
Οποτε αναλογως τις νεες διατομες, θα εξαρτηθει αν το τελικο θα του ειναι ΟΚ ή θα πρεπει να φτιαξει αλλο..
Σιγουρα στο 46αρι η μονωση ειναι διαφορετικη απο το Ζ..
Εφοσον ομως θα φτιαχτει νεα εξατμιση θα μπορει ο εξατμισας να φτιαξει μεγαλα καζανια (μεσαιο-τελικο) για να μην κανει πολυ βαβουρα..
ΧΙΟΣ-CHIOS
mormon (21-09-13)
Τώρα που το σκέφτομαι (τί σκέφτομαι ο άνθρωπος...), ίσως θα μπορούσε να προσαρμόσει καμιά τιτανίου Akrapovich απο 335, η οποία είναι έτσι κι αλλιώς σχεδιασμένη για κινητήρα με turbo και έχει ανοχές για τέτοιες αποδόσεις.
Οταν υπάρχει turbo, νομίζω θέλει προσοχή και η "λεπτομέρια" του back pressure στο θέμα εξάτμιση.