Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω παντως θα προτεινα οτι αν εχεις σκοπο να διαθεσεις περιπου 900 ευρω για το σημα, να τα εδινες αυτα και λιγα ακομα που υπολειπονται για τον Φορο Πολυτελειας, και να εκανες λιγο ακομα υπομονη χωρις το αυτοκινητο. Μεσα στον επομενο χρονο απο καπου μπορουν να σου περισσεψουν καποια χρηματα και να παρεις το σημα. Ξερω ακουγεται αδικο, αλλα δυστυχως με το να αυξανουμε τα χρεη στην εφορια ενω εχουμε ενα ποσο να το διαθεσουμε περαν των βασικων μας αναγκων, δεν ειναι η καλυτερη λυση.
    Αυτη ειναι η δικια μου εκτιμηση και φυσικα δεν ειναι υποχρεωμενος ο καθενας να την ακολουθει η να την αποδεχεται. Εγω λεω τι θα εκανα σε προσωπικο επιπεδο
    Ενας που εχει μια επιχειρηση αυτο θα εκανε για τον πολυ απλο λογο οτι δεν θα μπορουσε να παρει τιπ.Ουτε ενημερωτητα,ουτε να σφραγισει τιμολογια,ουτε ουτε ουτε...Ενας ομως που δεν εχει αμεση εξαρτηση απο αυτους,οπως η Κωνσταντινα καλα κανει και δεν τους πληρωνει τους ληστες! Εγω αν ειμουν τοσα κι αλλα τοσα θα αφηνα να μαζευτουν κι ας ειναι εγωιστικο αυτο που λεω!

2. The Following User Says Thank You to dafidack For This Useful Post:

konstantinaM3 (18-09-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP