Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Σελίδα 318 από 327 ΠρώτηΠρώτη ... 218268308316317318319320 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 3.171 έως 3.180 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

γυρω στα 1200 πρεπει να ειναι...καλα αμα ερθει ξεχωριστα ο φορος θα παρουν τα κακαλα μου!στην εφορια μπενουν το ξερω κ 2 χρονια χαρατσια που δεν εχω πληρωσει εκει εχουν μπει...κ δινω καμια φορα αμα το θυμαμαι 5 ευρο καθε μηνα..λογικα μεσα στον οκτωβριο θα στειλουν τους φορους ε ελπιζω να τα στειλουν ξεχωριστα με το σημα....
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Περιοχή
    ΑΝΩ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Eτσι ακριβως

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konstantinaM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    γυρω στα 1200 πρεπει να ειναι...καλα αμα ερθει ξεχωριστα ο φορος θα παρουν τα κακαλα μου!στην εφορια μπενουν το ξερω κ 2 χρονια χαρατσια που δεν εχω πληρωσει εκει εχουν μπει...κ δινω καμια φορα αμα το θυμαμαι 5 ευρο καθε μηνα..λογικα μεσα στον οκτωβριο θα στειλουν τους φορους ε ελπιζω να τα στειλουν ξεχωριστα με το σημα....
    σόρυ για το offtopic αλλά 2 χρόνια όπως λες που δεν έχεις πληρώσει χαράτσια δεν σ' έχει ενοχλήσει κανένας; τίποτα; κιχ;

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    σόρυ για το offtopic αλλά 2 χρόνια όπως λες που δεν έχεις πληρώσει χαράτσια δεν σ' έχει ενοχλήσει κανένας; τίποτα; κιχ;
    οχι δεν μου εχουν πει κατι οταν πηγα στην εφορια κ ρωτησα μου ειπαν οτι δεν γινεται διακανονισμος γιατι εχουν ληξει κ να βαζω εναντι καθε μηνα οτι μπορω αυτο ειπαν τιποτε αλλο.

5. The Following User Says Thank You to konstantinaM3 For This Useful Post:

friendgr (18-09-13)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

οχι δεν μου εχουν πει κατι οταν πηγα στην εφορια κ ρωτησα μου ειπαν οτι δεν γινεται διακανονισμος γιατι εχουν ληξει κ να βαζω εναντι καθε μηνα οτι μπορω αυτο ειπαν τιποτε αλλο.
    Εγω παντως θα προτεινα οτι αν εχεις σκοπο να διαθεσεις περιπου 900 ευρω για το σημα, να τα εδινες αυτα και λιγα ακομα που υπολειπονται για τον Φορο Πολυτελειας, και να εκανες λιγο ακομα υπομονη χωρις το αυτοκινητο. Μεσα στον επομενο χρονο απο καπου μπορουν να σου περισσεψουν καποια χρηματα και να παρεις το σημα. Ξερω ακουγεται αδικο, αλλα δυστυχως με το να αυξανουμε τα χρεη στην εφορια ενω εχουμε ενα ποσο να το διαθεσουμε περαν των βασικων μας αναγκων, δεν ειναι η καλυτερη λυση.
    Αυτη ειναι η δικια μου εκτιμηση και φυσικα δεν ειναι υποχρεωμενος ο καθενας να την ακολουθει η να την αποδεχεται. Εγω λεω τι θα εκανα σε προσωπικο επιπεδο

7. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

joseph (18-09-13)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω παντως θα προτεινα οτι αν εχεις σκοπο να διαθεσεις περιπου 900 ευρω για το σημα, να τα εδινες αυτα και λιγα ακομα που υπολειπονται για τον Φορο Πολυτελειας, και να εκανες λιγο ακομα υπομονη χωρις το αυτοκινητο. Μεσα στον επομενο χρονο απο καπου μπορουν να σου περισσεψουν καποια χρηματα και να παρεις το σημα. Ξερω ακουγεται αδικο, αλλα δυστυχως με το να αυξανουμε τα χρεη στην εφορια ενω εχουμε ενα ποσο να το διαθεσουμε περαν των βασικων μας αναγκων, δεν ειναι η καλυτερη λυση.
    Αυτη ειναι η δικια μου εκτιμηση και φυσικα δεν ειναι υποχρεωμενος ο καθενας να την ακολουθει η να την αποδεχεται. Εγω λεω τι θα εκανα σε προσωπικο επιπεδο
    Ενας που εχει μια επιχειρηση αυτο θα εκανε για τον πολυ απλο λογο οτι δεν θα μπορουσε να παρει τιπ.Ουτε ενημερωτητα,ουτε να σφραγισει τιμολογια,ουτε ουτε ουτε...Ενας ομως που δεν εχει αμεση εξαρτηση απο αυτους,οπως η Κωνσταντινα καλα κανει και δεν τους πληρωνει τους ληστες! Εγω αν ειμουν τοσα κι αλλα τοσα θα αφηνα να μαζευτουν κι ας ειναι εγωιστικο αυτο που λεω!

9. The Following User Says Thank You to dafidack For This Useful Post:

konstantinaM3 (18-09-13)

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    μανα μου δεν ειναι οτι τα εχω κ δεν τα δινω δεν εχω τοσα που ζητανε κ το σημα θα το παρω επειδη ακομα υπαρχει το δωρο στους ιδιωτικους υπαλληλους αμα το κοψουν κ αυτο δεν ξερω τι θα γινει μετα με το σημα μου 880...κ μιλαμε για κανα ποσο 2000 κ εαν ερθει κ το αλλο ο φορος του 12 θα ειναι 3,500 για να τα εξοφλησω αυτα θα πρεπει να με @@ παπας ινδιανος!ειναι πολλα τα λεφτα! κ ολο θα ερχοντε θα ερχοντε κ τι θα γινει μετα?δεν βγει ποτε ξανα το θηριο εξω αμα πληρωνω τις παπατζες των ηλιθιων που μας κυβερνανε!

11. The Following User Says Thank You to konstantinaM3 For This Useful Post:

Ptboul (18-09-13)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παντως μην ευελπιστειτε οτι θα σας τα χαρήσουν !
    Με οτι αυτο συνεπάγεται μελλοντικά !

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

το πολυ πολυ να με πανε μεσα τζαμπα θα κοιμαμαι τσαμπα θα τρωω !

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

το πολυ πολυ να με πανε μεσα τζαμπα θα κοιμαμαι τσαμπα θα τρωω !
    Ετσι οπως παει το πραγμα οχι μονο θα μας βαλουν ολους μεσα,αλλα στο τελος δεν θα εχουν τα λεφτα να μας ταϊσουν

Σελίδα 318 από 327 ΠρώτηΠρώτη ... 218268308316317318319320 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP