Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 58

Θέμα: Επανεμφανιση Ferrari GTO?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλημέρα..Εχεις κολλήσει με την Μ5 και το 612 μου φαίνεται...Εγώ απλά ανέφερα το πόσο καλά είναι στημένα κάποια αυτοκίνητα σε σχέση με άλλα.!Κλειστές στροφές εννοώ φίλε μου αναβάσεις κ.α. κι όχι ίσως αυτό που νομίζεις..Εκεί η 997 είναι στο στοιχείο της λόγω μεταξονίου ενώ η 430 χάνει.. Τώρα για αν έχω οδηγήσει 911 με πολλά ή όχι....ψάξε λίγο σε κανά παλιό Drive Fight club για τα τέρατα γκρί σκούρου χρώματος που μπήκαν στην πίστα το 2008, και θα δείς εαν ξέρω..για όλα!

Απλά δεν θέλω να συνεχίσουμε το θέμα...και για αυτό καληνύχτισα και εχθές βράδυ..Οι απόψεις καθενός είναι ΑΠΟΛΥΤΑ σεβαστές..ΚΑΛΗΜΕΡΑ και να είσαι καλά!
    Μια BMW θα είναι πάντα BMW ακόμα και χωρίς το σήμα στο καπό!....Το καταλαβαίνεις απο την αίσθηση της,απο το τιμόνι της,απο τον ήχο της... Κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν τα παρέχει αυτά στον υπερθετικό βαθμό!

2. The Following 2 Users Say Thank You to lolos For This Useful Post:

skandalis447 (11-04-10), Stathis (11-04-10)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο lolos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα..Εχεις κολλήσει με την Μ5 και το 612 μου φαίνεται...Εγώ απλά ανέφερα το πόσο καλά είναι στημένα κάποια αυτοκίνητα σε σχέση με άλλα.!Κλειστές στροφές εννοώ φίλε μου αναβάσεις κ.α. κι όχι ίσως αυτό που νομίζεις..Εκεί η 997 είναι στο στοιχείο της λόγω μεταξονίου ενώ η 430 χάνει.. Τώρα για αν έχω οδηγήσει 911 με πολλά ή όχι....ψάξε λίγο σε κανά παλιό Drive Fight club για τα τέρατα γκρί σκούρου χρώματος που μπήκαν στην πίστα το 2008, και θα δείς εαν ξέρω..για όλα!

Απλά δεν θέλω να συνεχίσουμε το θέμα...και για αυτό καληνύχτισα και εχθές βράδυ..Οι απόψεις καθενός είναι ΑΠΟΛΥΤΑ σεβαστές..ΚΑΛΗΜΕΡΑ και να είσαι καλά!
    ενα γκρι GTB fiorano;;;;;οδηγηση σε βροχη σωστα;;;;;;

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο lolos Εμφάνιση μηνυμάτων

Γεια σου Γιωργο...Το ατυχες με τα fight club ηταν οτι οταν ειχατε ανεβασει το 997ΤΤ εβρεχε...οποτε δεν μπορεσε να σπασει το χρονο της 430...Οι αποψεις παντα σεβαστες ειναι,και για αυτο εχουμε τα διαφορα φορουμ να τις ανταλλασουμε και να μαθαινουμε και πραγματα που πιθανως δεν ξερουμε...απο τις προσωπικες μου εμπειριες η 430 μου εδινε μια απιστευτη σιγουρια στο turn in πραγμα που η 997 δεν το κανει με την αρχικη ταση υποστροφης της...Βεβαια με την καταλληλη τοποθετηση ολα γινονται...απλα σου μενει αυτη η αισθηση...πολλα χαιρετισματα στον Αλεξανδρο...χαρηκα που τα ειπαμε,εστω και διαδικτυακα...
    Σκανδαλης Δημητριος...
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

5. The Following User Says Thank You to skandalis447 For This Useful Post:

Stathis (12-04-10)

Rides
    2

Προεπιλογή

οσον αφορα τη μικρη εμπειρια μου και τα οσα εχω δει αυτα τα χρονια απο τα δυο που αναφερετε θα επελεγα την 997.
    μπορει να μην ειναι φερραρι (ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο, ακομα και οσοι την εχουν μονο αφισα στο δωματιο τους και δεν ετυχε να τη δουν ποτε απο καντα), αλλα για τις ελληνικες συνθηκες ειναι κατα τη γνωμη μου πιο ασφαλες και γρηγορο αυτοκινητο...

αν ζουσαμε στη μοντενα, ή τη ζυριχη ή το μοναχο, ισως τα πραγματα να ηταν αλλιως, αλλα εδω εχω ακουσει ουκ ολιγες ιστοριες οπου αυτο το εκπληκτικο αυτοκινητο "εστειλε" τον οδηγο του ακομα και στην ευθεια με 100 χ.α.ω...
    και 1-2 απο τις ιστοριες αυτες ειχαν και τραγικες συνεπειες....

σεβομαι απεριοριστα και υποκλινομαι στο αλογακι του μαρανελο, στη μοναδικη αισθηση που δινουν αυτα τα αυτοκινητα, αυτα που αντιπροσωπευουν, στα μαστορια τους ιταλαρες που τα δημιουργουν...
    για παραδειγμα μια 599 GTO σε mugelo red με αλκανταρα σαλονι, ισως με εβαζε στον πειρασμο να κλεψω για να την αποκτησω...

αλλα και το τεκνο του τζουφενχαουζεν ειναι επισης αξιο θαυμασμου.
    ειδικα σε ελληνικο δρομο δε νομιζω οτι πιανεται απο τιποτα αλλο (εκτος του gtr ισως...)
    σε ποια ασφαλτο-παγοδρομιο θα μπορεσεις να πατησεις το γκαζι και να εκτοξευθεις με τον τροπο που το κανει η 997Τ?
    σε ποιο σκονισμενο στροφιλικι θα βαλεις κατω τα αλογα στην εξοδο της στροφης...?
    και παντα με ασφαλεια, αρχοντια και μεγαλοπρεπεια...

μου φαινεται βαλτοι εισαστε εδω μεσα...
    πανω που ειπα να κρατησω το κασονι, με φουντωσατε...

αϊ σιχτιρ πια...

Rides
    0

Προεπιλογή

Οντως το 997 ειναι πολυ καλο αυτοκινητο...απλα θελει λιγο προσοχη...το μπροστινο σποιλερ...
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο skandalis447 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οντως το 997 ειναι πολυ καλο αυτοκινητο...απλα θελει λιγο προσοχη...το μπροστινο σποιλερ...

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP