Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Θέμα: Parking Radar

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΚΟΡΙΝΘΟΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

καλησπερα,
    εχω μια Ε90 320 11/06
    εκανα 3 προσπαθειες να βαλω aftermarket perktronic και εχω ταλαιπωρηθει πααααρα πολυ.
    το μηχανημα χτυπαει χωρις να υπαρχει εμποδιο. δοκιμασα 2 μοναδες αλλα και οι δυο το ιδιο αποτελεσμα. τελικα ο τεχνικος μου μου ειπε οτι το προβλημα το εχει το αυτοκινητο γιατι λογω can bus βλεπει διαρροη μιας και εχουμε παρει ρευμα απο την οπισθεν(εχω can bus???).
    μετα μου ειπε οτι επειδη το αυτοκινητο ειναι αυτοματο χρειαζετε να του στειλουν απο Aγγλια ενα Bug fix για να το ριξει στον εγκεφαλο και θα λυθει το προβλημα..........ακομα τιποτα!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kerk Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα,
    εχω μια Ε90 320 11/06
    εκανα 3 προσπαθειες να βαλω aftermarket perktronic και εχω ταλαιπωρηθει πααααρα πολυ.
    το μηχανημα χτυπαει χωρις να υπαρχει εμποδιο. δοκιμασα 2 μοναδες αλλα και οι δυο το ιδιο αποτελεσμα. τελικα ο τεχνικος μου μου ειπε οτι το προβλημα το εχει το αυτοκινητο γιατι λογω can bus βλεπει διαρροη μιας και εχουμε παρει ρευμα απο την οπισθεν(εχω can bus???).
    μετα μου ειπε οτι επειδη το αυτοκινητο ειναι αυτοματο χρειαζετε να του στειλουν απο Aγγλια ενα Bug fix για να το ριξει στον εγκεφαλο και θα λυθει το προβλημα..........ακομα τιποτα!
    Επειδη ακριβως θελω να αποφυγω αυτα τα θεματα π μεταξυ μας ειναι σχεδον σιγουρο οτι θ βγουν αφου κ μια λαμπα ν πειραξεις αρχιζουν τα οργανα,σκεφτηκα μηπως το τροφοδοτησουμε με ρευμα απο καποια αναμονη ή κ απο τν αναπτηρα κλεβοντας απο εκει ρευμα κ με τν καταλληλη ασφαλεια ,διακοπτη κ οτι αλλο χρειαζεται να λειτουργει κατεπιλογην κ ανεξαρτητα απο τν οπισθεν.Αλλωστε δν χρειαζεται παντα το μπιμπ.Η θεση π σκεφτομαι ν μπει ο διακοπτης ειναι κατω απο τα χειριστηρια του κλιμα διπλα απο τν διακοπτη π απενεργοποιει το σταρτ στοπ.

3. The Following User Says Thank You to GiorgosN For This Useful Post:

kerk (17-09-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP