Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mην είσαι τόσο απόλυτος όταν ουσιαστικά ακόμη δεν γνωρίζουμε τίποτα για τον νέο σύστημα. Το να προκαταβάλουμε τους εαυτούς μας για σκληρότερη φορολόγιση, τρόπους υπολογισμού και συντελεστές χωρίς να βασιζόμαστε πουθενά δεν οδηγεί κάπου, ειδικά όταν στη γενική του ιδέα το νέο σύστημα μοιάζει δικαιότερο.

Όσοι κρατήσαμε τα αυτοκίνητά μας αντιστεκόμενοι στον παραλογισμό του τωρινού συστήματος, ελπίζουμε σε κάτι που θα μοιράσει τα βάρη σε όλους όσους πρέπει και για το ποσοστό που αρμόζει στον καθένα...
    Δεν ειμαι απολυτος. Ρεαλιστης ειμαι. Σαφως και η ελπιδα πεθαινει τελευταια, αλλα μαλλον εχεις ξεχασει την π@υστια που παιξανε στην αρχη του χρονου με τον φορο πολυτελους διαβιωσης που το ανακοινωσαν αρχικα για το 2013 ΑΦΟΥ εκλεισαν οι ημερομηνιες για καταθεση πινακιδων και αγορα σηματος 2013 και φυσικα οσοι ειχαμε αγορασει σημα δεν μπορουσαμε να καταθεσουμε να παρουμε τα λεφτα πισω, ακομα και μια ημερα αργοτερα, καθως μετα την απομακρυνση του ταμειου, ουδεν λαθος ανγνωριζεται.
    Και φυσικα την μεγαλυτερη π@υστια στην συνεχεια, που αφου δεν τους εβγαιναν τα λεφτα αποφασισαν να εφαρμοσουν τον νομο ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ για το ετος 2012 παρολο που αρχικα τον ειχαν μονο για το 2013.
    Και εσυ μου λες για δικαιοσυνη και οτι και καλα ψαχνουν για συστημα δικαιοτερο και την στιγμη που ακριβως ψαχνουν για αυτην την ερμη δικαιοσυνη, εφαρμοζουν την αναδρομικοτητα.
    Φυσικα οι ανθρωποι ειναι δικαιοι, εγω τους παρεξηγησα....δεν πανε να λεω γω.
    Ο καθενας εχει την γνωμη του βεβαια αλλα οι πραξεις ειναι αυτες που δειχνουν το αποτελεσμα

2. The Following 6 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

A8hnaios (10-09-13), chrisgiapz3 (10-09-13), friendgr (10-09-13), micz (11-09-13), steliosm46 (10-09-13), VanVIC (10-09-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP